Lassan 7 hónapos babát lehet fürdetni sima baba szappannal? Szappanból csináljak inkább folyékonyat? Azt felfőzéssel lehet? Hogyan, mi a menete?
A Gabi és a Johnsons sokkal rosszabb a baba bőrének, mintha csak sima vízzel mosnád. Tele vannak nyomva parfümmel, abszolút nem babáknak, hanem a szülőknek készült. Egy csomó krémes babafürdető van, ha nincs kedved a gyógyszertárival szórakozni, próbálj illatmenteset keresni. Elvileg az a jó fürdető, ami nem habzik (felnőtteknek is az lenne az ideális, de a mi bőrünk már többet bír). A micella jól tisztít (attól habzik), de károsítja a bőr természetes védőrétegét. 1 éves korig ajánlják a fürdetőkrémeket.
Elvileg ez a legjobb babafürdető 1 éves kor alatt egy bőrgyógyász szerint, akinek az előadásán voltam.
Attól még, hogy valamitől nem lesz pöttyös a bőre, még lehet, hogy károsítja. De nem megmondani akarom a sznob véleményem, ha te Babával akarod fürdetni a babád, akkor persze, nyugodtan, csak nekem hasznos volt ez a tudás, azért írtam le. :)
Lehetni lehet, de nem biztos, hogy érdemes is.
Mi is a la roche márkát használtuk, mégis nagyon ekcémás a bőre a babámnak, most fogok váltani uriage-re.
A gyógyszertáritól még csúnyább lett, mert azt fel is kell kenni a bőrére, a többit csak a vízbe szoktam tenni.
Magunknak is már mindenből illatmentes, mindenmentes szenzitív dolgokat veszek, mégsem tökéletes a bőrünk, másnak meg a leggagyibb méreganyagoktól hemzsegő sem árt látszólag.
Ha olcsóbb kategóriásat szeretnél akkor van a dm-nek, rossmann-nak saját márkájú de illatmentes kímélő fajtájú szerintem. Babaolajból biztos, de szerintem fürdető is.
DM-ben vásárolok a babának. Saját márkás termékei közül még ezt használtuk, de ez is kamillával és panthenollal van.
Johnsonból két flakonnal kaptunk ajándékba. Nem gondoltam volna, hogy nem hasznos.
Gabi fürdetőnél meg sensitive fajtának írja.
Elég nehéz valóban a legjobbat kiválasztani. Köszönöm szépen a segítséget, válaszaitokat, amelyek számomra mindenképpen hasznosak voltak.
Illatanyag mentes terméket vegyél. Nem az a legjobb, amit agyon reklámoznak. A dm-rossmann saját márk@s illatmentes fürdetője sokkal hobb, mint a baba, vagy a johnson...
A Mixa márka is szuper.
Gyógyszertárban a bioderma, a la roche posay mind gyárt babáknak jó terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!