7 honapos fiamnak hoemelkedese van (37,2) Delutan el kell mennunk a lanyom műsorára.igy elvihetem,vagy inkabb ne?
Ugyanolyan jokedvu mint szokott lenni.
Nem akarok csalodast okozni a lanyomnak,mar 3 hete varja a műsort,merthogy lesz a szuloknek valami meglepetes is.
A nagyobb testvér számára fontos a jelenlétetek! Valószínűleg jól ítéled meg a kicsi állapotát, és ha addig sem lesz rosszabbul, nyugodtan vidd magaddal.
De mi van, ha mégis romlik az állapota? Mi a B terved? Vagy a nagy, vagy a kicsi rosszul jár.
Ilyenkor ér kincset egy gyerekvigyázásra képes barát, szomszéd, nagyszülő, unokatestvér. Élhetünk önálló szigetként is az emberek között, de mennyivel egyszerűbb, ha ezeket a kis menekülésre alkalmas ösvényeket használható állapotban tartjuk!
Én minden ilyen esetben rábízom a kicsit apára, vagy a nagyira.
Szerintem a nagynak is jár a figyelem amikor tényleg csak rá figyelek, és nem hiányzik senkinek, hogy a kicsi beledumáljon a műsorba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!