Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit tud ébren lenni a...

Mennyit tud ébren lenni a 2,5-3 hónapos babátok? Mekkora az ébrenléti ablaka?

Figyelt kérdés
Én úgy tapasztaltam kb 2 óra ébrenlét után kezd álmos lenni a 2,5 hónapos babám. De aztán meg mégse tudom olyan könnyen elaltatni, meg csak fél órát alszik mostanában.

febr. 9. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Két óra után álmos, ha akkor nem altatom el, akkor túlfárad és csak kínlódik meg sír. Egyébként napközben ez úgy néz ki nálunk, hogy kb. két óra ébrenlét, utána kb. 20 perc alvás, nagyon maximum fél óra. Délután kettő és fél öt-öt között alszik egy nagyot. Estére kidől, kilenctől hajnalig alszik (ha nincs semmi baja épp). Három hónapos.

Az altatáshoz most próbálok valami rutint kialakítani, eddig a pici ringatás, halk éneklés jött be a legjobban nála.

febr. 9. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

1-1,5 ora.

Probald meg hamarabb altatni, meg ha nem is tunik almosnak, akkor is.

Lehet almos o mar, csak nem egyertelmu es tulfarad.

febr. 9. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiam 5 honapos lesz de korrigaltan 2 mult 😉 reggel 8-9 kozott kel 10 fele " 20 perces gyorstoltes" en igy hivom :D del kornyeken alszik 1 oracskat majd 3 fele elalszik es 5-6 fele kel. 7 fele pancsi vacsi . Pancsizni ugy viszem hogy mar almos. Utana vacsi es ki is dol 5 perc alatt. Alszik hajnal 4 ig ekkor eszik es alszik vissza es ujra reggel 8 😂🫢 en akkor teszem le aludni ha almos. Hiszti nelkul alszik 😉
febr. 9. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Harmas vagyok. Mi mindig a baba igenyeihez igazodunk :). Hajnalba en kelek mert ha apa megy.. ahhjajj 😂 kezdodik az ebrenleti ablak 😂😂 egyszeruen nem birnak egymassal
febr. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!