Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy egy 3 hónapos...

Normális, hogy egy 3 hónapos csecsemő sokszor elutasítja az apját?

Figyelt kérdés

Annak ellenére, hogy az apja is rendszeresen eteti, öltözteti, pelenkázza, fürdeti, meg próbál minél többet foglalkozni vele, sokszor van, hogy csak nálam marad meg. Furcsa, hogy az éjszaka meg jól elvannak(ő szokott felkelni hozzá) De pl délután és este csak nálam van el a gyerek. Bár nem mutatja, de gondolom rosszul esik neki.

Normális jelenség ez? Mikor fog változni?

nov. 14. 10:03
 1/3 anonim válasza:
23%
Lehet a gyerek tudja, hogy a postástól van.
nov. 14. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én apa és van egy 2 éves kislányunk. Nálunk is volt ilyen. Pont az volt, hogy éjszaka ha felkeltem hozzá, akkor el volt velem, de az esti rutint az anyjával szerette. Gondolom azért mert ő szoptatta. Most 2 év körül van, és a nyáron megint nagyon anyás lett, már most néha eltűri hogy velem csináljon dolgokat, de még mindig nagyon anyás. De volt hogy már apás volt. Ez változik szerintem idővel, és majd kiegyensúlyozódik.
nov. 14. 10:12
 3/3 Derjaderja ***** válasza:
100%
Teljesen normális, ilyen pici babánál. Élete 3/4ében egyedül az édesanya testét ismerte a világból. Ha szoptatják, akkor pláne.
nov. 14. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!