Mennyit van/volt fent a babátok 5 hónapos korában napközben?
Figyelt kérdés
Az enyém napközben: 1-2 órát tud egyben fent lenni, utána mindig alszik 30-50 percet.
Éjszaka: 2x kel enni, összességében 9-12 órát alszik éjszaka.
Tudom, hogy minden baba más, de kicsit aggódom, mert az “előírások szerint” már csak 2-3x kellene napközben max. aludnia, és 2-3 órát fent lenni egyszerre, ezzel szemben ő napközben 5-6x alszik és csak 1-2 órát tud fentlenni egyszerre.
tegnapelőtt 09:15
1/6 anonim válasza:
Az enyém ennyi idősen még két órát sem bírt
Egy-masfel óra ébrenlét volt, és 30-45 perc alvás.
2/6 anonim válasza:
Dehogy kell ennyit fent lennie. 5 hósan az én lányom is max. 2 órát bírt vagy kevesebbet, és 3-4 alkalommal aludt nap közben. Ez teljesen oké, az ő igényeit figyeld, ne azt, hogy mit ír a tankönyv. Az amúgy is csak egy átlag, amibe az eltérések is beleférnek.
3/6 anonim válasza:
Amúgy szerintem itt egész jó átlag számok vannak (de ez se szentírás), eszerint is tök oké: [link]
4/6 anonim válasza:
Ú, de jó nektek. :D Most lesz 5 hós, inkább 3 órát van fent, de volt már több is. Ha 3x 1 órát alszik napközbe boldog vagyok, pár naponta előfordul hogy 3-at is egybe, na akkor örömtáncot is járok. Minden is ki lett próbálva, plusz második gyerek. Az első más volt teljesen. Összehasonlításképp, volt olyan, hogy egyszerre aludtak el, 2 éves a nagy, és a nagy többet aludt, mint a kicsi. :D Cserébe mondjuk éjszaka nagyon jó alvó este 8-tól, maximum 1x kel, de van hogy annyiszor se és reggelig alszik. Néha azért becserélném 1-1 hosszabb nappali alvásra. Babakocsiba is ugyanúgy felkel ennyi idő után, hordozókendőbe is, pedig ezeket imádja. Visszaaltatni meg kb esélytelen.
5/6 anonim válasza:
Milyen eloiras szerint ?
Neked valami robotod van ?
Merthogy a gyerek ugyanolyan ember mint te, csak kicsi. Egyeni igenyekkel.
Vagy sajat magadhoz is van egy konyved, hogy eloiras szerint mikor kell aludnod, es enned ?
6/6 anonim válasza:
Szinte egész nap fent volt általában már ennyi idősen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!