Náthás csecsemő?
3.5 hónapos baba, szerencsétlennek tele az orra.
Hiába szívom, szörcsög,nem kap levegőt, csak fujja a bubikat, most szerintem be is lázasodott.
Cicire teszem, de mivel nem kap levegőt, nem jár sok sikerrel, megpróbálom az itató poharat.
Nurofent nemerek neki adni, nehogy úgy kiüsse, hogy megfullad. Az orrnyálkahártyáját szerintem már szét szivtam a porszívóval de ugyanolyan, mint előtte, pedig jön neki elég jól.
Ötlet valakinek?
Mindkét gyerekemnél elmondták már a kórházban is majd később a gyerekorvos és védőnő is hogy 1 éves kor alatt ilyen tünetekkel, főleg lázzal orvos!
Nem egy 3 éves gyerekről van szó aki kifújja az orrát meg adsz neki lázcsillapítót.
Egy 3 hónapos babát nem kezelgetünk otthon. Vidd be az ügyeletre
6 hónapos kor alatt eleve a láz nem “megengedett”. Mindenképp mérd és ha lázas, hívd szerintem egyből az ügyeletet.
Másik, sajnos ennél többet ezekkel a tünetekkel nem tudsz csinàlni otthon. Én biztos nem vàrnék.
#8 ez sajnálatos
Én a négy hónapos gyerekemmel voltam így.
Szerencsére időben vittem, ki is vizsgálták, ott is fogtak tüdőgyulladással.
Egy hétig kapott oxigént, és antibiotikumokat
Ilyen pici babát én is egyből az orvoshoz vinnék, (és vittem is annó), nem kezelgetném otthon. Ha nagyon teli van az orra és nem tud megfelelően szellőzni az arcüreg, baromi könnyen rámehet a fülére. Mivel írtad, hogy lázas is, benne van a pakliban, hogy fülgyulladása is van. De ha nem is, a láz mindenképp gyulladást jelez a szervezetben, muszáj lenne, hogy lássa doki. Valószínűleg fog kapni antibiotikumot és pár nap múlva jobban lesz.
Jobbulást a kis drágának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!