Megfázott csecsemőt kivisztek ilyen időben levegőzni? Nem lázas, csak náthás!
Illetve ilyen időben, -5 és -10 fokban levegőztök-e?
Ha megfázott, azzal erősítem, ha bent tartom, vagy jobb, ha ilyenkor is van friss levegőn?
5 hónapos, és már másodjára fázott meg!!!
Az én 7 hetes lányom is náthás, és nagyon jókat alszik kint a hideg levegőn.
Szóval vidd ki nyugodtan.
Köszi az eddigi válaszokat! Azért vagyok bizonytalan, mert mind a kétszer én "fázítottam" meg.
Először mikor magunkkal vittük vásárolni a Tescoba, kocsiba be, kocsiból ki, másnap már folyt az orra.
Most meg legutóbb kicsit többet időztünk a napi sétával, másfél órát is kint voltunk a levegőn, mikor bementünk már tüsszögött, másnapra már taknyolt.
Azt mondják igen a nátha nem megfázás, vírus okozza, de az kapja el a vírust, akinek a hidegtől lehűlt szervezete kevésbé tud ellenállni a vírusnak.
A válaszok alapján meg a józan eszemmel én azt gondolom, ezután is ki fogom akkor vinni minden nap, csak jobban odafigyelek rá hogyan legyen bebugyolálva.
Örülök, hogy ilyeneket írtatok, mert ellentétben a ti válaszaitokkal az én barátnőm meg azt hajtogatja nekem, hogy csak megbetegítem a babát azzal, hogy minden nap kiviszem! Az ő kislánya 15 hónapos, és még egyszer sem volt beteg! Mondjuk amióta bejött a hideg idő nem is viszi ki levegőzni egyáltalán! Szerinte én csinálok hülyeséget! Már kezdtem azt hinni...
Majd amikor viszi ovodaba a gyereket meglatod hogy egybol beteg lesz. Nyugodtan vidd ki a babad,mindenkinek kell a friss levego.
Anyum oviba dolgozik,az o csoportjuk szinte minden nap kimennek az udvarra,ha nagyon hideg van,akkor is egy kicsit,es az o csoportjukban vannak a legtobben,a tobbi csoportban sok a beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!