Ti esős-szeles időben kimentek levegőzni/sétálni 8-9 hónapos babával? Ha igen miben? Muszáj minden nap kimenni sétálni?
Nekem muszáj bármilyen idő van, mert kutya is van.
Ha esik viszek esernyőt, a hátamon hordom mei tai-ban.
Így nekem nem is kell annyira felöltöztetnem őt, mintha babakocsiban vinném.
Őszintén?
Esőben és szélben nem. Nincs értelme, mert ha tényleg ilyen gánya idő van, akkor esővédőt raksz a kocsira. Innentől nem ér semmit a "levegőztetés" című program.
Nem muszáj mindennap kimenni, de az tény, hogy nagyon jót tesz nekik. Ha egy nap kimarad, attól még nem áll le a fejlődésben.
Ha Te beteg vagy pl. akkor inkább üljetek otthon 2 napot, minthogy kiviszed sétálni, mert "muszáj", aztán még betegebb leszel.
Pont ennyi idős a fiam. Én esőben nem megyek, annyira még nem igényli. Ha több napig esik, inkább felöltöztetem, és kimegyünk az erkélyre levegőzni, minthogy kint mászkáljunk és megázzunk. A szél olyan, hogy általában megyünk, kivéve, ha tényleg nagyon erős szél van.
Felöltöztetem rendesen: vastag, fülvédős sapka, overál (most még nem a téli verzió, van egy vékonyabb is), babakocsiba szőrmés zsák.
Nem muszáj kimenni, nem lesz semmi baja, ha egy-egy nap kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!