1 hetes babát kivinéttek levegőzni ilyen szép időben?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 13:41
1/9 anonim válasza:
Ki. Tegnap épp láttam egy apukát egy hetes babával.
2/9 anonim válasza:
ki
nekem téli mind a 3 gyerek
3 naposan már sétáltunk a mínuszokban is velük
annyi h inkább délelőtt és késő délután vidd ki
4/9 anonim válasza:
természetesen,de akkor mikor már kevésbé süt a nap
5/9 anonim válasza:
Ki, csak szépen apránként szoktasd hozzá! Egyszerre ne sokat, napról napra kicsit tovább lehettek majd levegőn!
6/9 anonim válasza:
Simán! Az én lányom aug 23-án született császáros is voltam, 2.on lakunk lift nélkül és már másnap hogy a kórházból hazajöttünk lent voltunk sétálni
7/9 anonim válasza:
Kivinném, kisfiamat is kivittem, akkor is szép idő volt, mondta a védőnő hogy hát szobában levegőztessük, meg először majd 2-3 hetesen vigyem ki 5-10 percre és fokozatosan növeljem mindig 1-2 perccel. :-)) 10 naposan már 20 percet sétáltunk vele, semmi baja nem lett.
8/9 anonim válasza:
Lányom tavaly március végén született. 4. nap már kivittük a kertbe a dokink javaslatára. 24 fok körül volt akkor.
Szerintem nyugodtan kiviheted:)
9/9 anonim válasza:
én nem vinném ki. kinyitnám az ablakot, vagy kitolnám az udvarra. de utcára még nem vinném ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!