Hány éves volt a gyereketek mikor legelőször nyaralni mentetek?
A nagy 1,5 éves korában voltunk klasszikus nyaraláson. Repülővel külföldön. Görög tengerpart, AI hotel, imádtuk.
A kicsivel 1 évesen mentünk volna, de covid miatt törölték, így betöltötte a 2-t, amikor eljutottunk. Szintén repülő, külföld, akkor Ciprus, FP-vel.
A nagy azóta auti diagnózist kapott, de ugyanúgy megyünk.
Wellnesezni 6 hónaposan az a klasszikus hosszú hétvégés cucc.
1 hétre nyaralni 2,5 évesen Horvátországba.
1 hét Balatonozásra 5 hónapos korában mentünk.
Majd repülős nyaralásra, 14 hónapos korában.
4 hónapos volt a fiam amikor hosszú hétvégére mentünk egy horgasztohoz, fahazba.
Nem zavartunk másokat, nem voltunk hangosak, senki sem panaszkodott pedig voltak ott jó páran rajtunk kívül.
3 hónapos volt, amikor először mentünk. Lakásban laktunk, országon belül egy jó kis nyaralót vettünk ki pár látnivalóval a környéken. Nekünk már az is élmény volt, hogy nem otthon voltunk, kiülhettünk az udvarra, szoptathattam a teraszon, vagy a napozóágyon, a babánk is kint aludt napközben a teraszon, volt fürdődézsa, grilleztünk, bográcsoztunk. Nagyon nagyon jó volt.
Külföldre egy éves korában mentünk vele, Ausztriába a hegyekbe egy hétre.
A pici most érkezik, már családi házban élünk, így nem tudom mennyire tudnánk értékelni a víkendházas pihenést, illetve mire elindulnánk vele, már tél lesz, úgy más. Szerintem vele kora tavasszal megyünk legkorábban, de majd meglátjuk mire lesz igényünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!