Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora volt a gyereketek fej...

Mekkora volt a gyereketek fej körfogata 18 hónaposan?

Figyelt kérdés

Beírtam a kisfiam méreteit egy appba ott az jött ki, hogy átlagosnál nagyobb a feje.

Jelenleg 11,4 kg, 88 centi hosszú és 50 centi a fejkörfogata.

A doktornő nem mondott semmit viszont picit be paráztam.

Egyébként 3210 gr, 51 centivel és 36 centis fejkörfogattal született.

Ennyi idősen mekkora volt a gyereketek feje?

#fejkörfogat #magasság #totyogó #18 hónapos státusz
2024. ápr. 22. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
33 cm fejkörfogattal született, 17 hónaposan volt 47.5 cm. Ha az orvos nem mondott semmit, én nem paráznèk rajta. Nálunk nekem is, férjemnek is alapból "kisebb", keskenyebb fejünk van.
2024. ápr. 22. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én fiamnak 51 cm, visszakerestem. Mindig dinnyefejű volt, viszont 2,5 éves koráig nem nőtt tovább a feje, tehát arányosabb lett. Utána is csak 1 centit, tehát nem lett belőle megaagy. A férjemre hasonlít, ő se kicsi fejű. Sapkáknál figyelni kellett, mert életkor szerintiek sose passzolnak, a cmt kell nézni.
2024. ápr. 22. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kisfiamnak se nőtt sokat mióta utoljára nézzték. Egyébként nekem is nagyobb fejem van legalább is sokkal nagyobb mint a férjemé szóval gyanítom genetika lesz.
2024. ápr. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!