Hányszor esik el a 9 hós/vagy már lépegetni, állni tudó gyereketek és üti be a fejét? Már én érzem szarul magam.
Nálunk sokszor esik, ami nem is zavarna de a fejét 10-ből 9x biztos beüti és volt már többször is rossz helyen.
Pl konyhában kő van és már 3x biztos ott vágódott hanyatt és az nagyot koppanik.
A fürdőben úgyszint. A szőnyegen volt a legkevesebb ilyen történés ahol pont szerencsésebb lenne, már kezdek azon gondolkodni hogy én vagyok a rossz anya.
Vasárnaptól kezdve minden nap, kivétel szerda még talán kedd beütötte a fejét. Már a sírás kerülget. És ez megy 6-7 hónapos korától kezdve amióta állni tud.
Ma pl a szennyes kosarat rántotta magára úgy, hogy természetesen hanyatt esett.
Azon is gondolkodtam sehova nem kéne a lakásban engedni,hacsak nem vagyok ott közvetlen mellette.
Szia
Most 6 éves a fiam és túl élete!
Ő is napi sokszor vetődött hanyatt kicsinek. A feje mindig a kövön csattant hiába a szőnyegen borult. Én is ji voltam de túl élte!
Most 10 hós a lányom ő is esik de még nem vész,ő pofival szeret esni így a szájából ömlik a vér. Bízom benne hogy ő is nagy túlélő lesz!
10 éves a lányom egyszer sem esett el,hogy a feje koppant volna.
A fiam másfél éves,O sem esett el eddig még soha úgy,hogy nagyon megütötte volna magát
Nekem még nem volt 9 hónapos a fiam, mikor már lépegetett bútorok mellett, de csak 12,5 hónaposan indult el önállóan.
Gondolom egyensúlyra gyúrt ennyit, mert ha meg is botlik valamiben (a lába elé sosem néz 🙂), vagy csak meginog mégis, akkor elég szépen leteszi a kezét, így nem szokta beütni a fejét.
Ha meg hanyatt esik, akkor szokott neki sikerülni estében is megtartani a fejét egy pár pillanatig, így nem lendületből koppan a buksi, szinte csak leteszi a végén.
Szóval nálunk nem nagyon vannak ilyen balesetek, ültében nagyobbakat borult az elején 😀
Legtöbbetek elég jól megúszta vagy épp jobban vigyázott. Elég rosszul érzem magam. Az elején úgy voltam vele hogy tanuljon meg esni, de már inkább herótom van tőle, főleg az ilyen helyektől. Volt olyan hogy a szőnyegen volt és basszus a parkettára esett rá. Volt olyan hogy a konyhába direkt a háta mögé tettem párnákat és úgyis a kőre csattant. Ugye ő is most tanult meg ülni de még most sem az igazi.
1, 5, remélem az én kicsimnek sem lesz baja.
Egyébként egy nagyon virgonc, mosolygós kislány.
12 honapos fiam szo szerint esik-kel. O is a szajat szereti beverni, nemtudom hanyszor szamolgattuk mar a fogait, vagy toroltuk a vert. Persze csattant mar hatra is. Egy kis orditas utan felpattan, es megy tovabb, mintha mi sem tortent volna. Ez ilyen sajnos, sokszor mellette voltunk es igy sem tudtuk elkapni. Amugy is rettentoen aktiv,
melle mar 7 honaposan allt.
Koppanik 😆😆😆 ez de jó!
Az én fiam is 9 hónapos és nem tud még vigyázni magára.. sajnos ez ilyen időszak
Napközben az utazó járóka vagy babakarám elég hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!