Szeretitek a gyereketeket?
Férfiakhoz szólna a kérdésem. Akik gyerek mentesek akartak lenni mindig is de mondjuk bevállalták a szeretett nő miatt. Mit éreztek a gyerekkel kapcsolatban? Jó döntés volt?
(Nem magam miatt, csak pusztán kíváncsi vagyok)
A világon a legjobb bb döntés volt
Egy lányom van és egy fiam.
Mielőtt megismertem a feleségemet elég kicsapongo eletet éltem
Mar 13 éve együtt élünk 10 éves a lányom,1 éves a kisfiam...most sem csinálnám másképp.
Igen lehet csak az ír aki nem bánja aki viszont igen az nem fog. Pedig kíváncsi lennék.
Nekünk van gyerekünk mindegyikünk akarta. Nem rólam szól a kérdés :)
Unokatesóm például nem akart viszont nagyon sokat változott pozitív irányba. :) Érdekel kinek hogy alakult mert szerintem ez egy érdekes kérdés.
En pl. megbantam. Nem allitom, hogy nincsenek jo pillanatok, de szerintem en alulbecsultem az egesz gyerekvallalast a sajat eletemre nezve. Pedig szabad dontes volt, akartam is, a gyerekkel sincs igazabol semmi gond, koran sem jott, de valahogy osszesegeben ha lehetne visszacsinalnam. Persze ez igy nem fogalmazodik meg bennem a nap minden perceben, de mikor hetente van 10 percem a gondolataimmal, rajovok mennyire hianyzik ez.
Mindegy most mar ez a kotelessegem, ha tetszik ha nem probalom a legjobbat kihozni az egeszbol, lehet kesobb valtozik a helyzet es en is atertekelek dolgokat (valtozik a hozzaallasom, akarmi) es pozitivba csap at.
8-as mit gondolsz miből fakad ez? Talán hogy soha többé nem lehetsz úgymond független? Mármint hogy nem mehetsz akárhová akármikor?
Bár egy idő után megnő akkor meg már ugye visszajön a szabadság.
9#: Oszintem szerintem mindenki megeli ezeket csak valoszinu a szabadszellemusegem miatt en joval rosszabbul. pl.:
- Szinte sosem tudok befejezni semmit, kicsit olyan erzesem van, ha en jol erzem magam, akkor o rosszul
- Barmit akarok mindig szivesseget/megertest kell kernem/kernunk folyamatosan azon remegek, ha valaki visszautsit, akkor mihez kezdek/kezdunk.
De mondom a valtoztatas jogat fenntartom, lehet felev mulva megkerdezel en is hasonloan fogom latni mint a fentiek, de nem valoszinu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!