Be meritek vallani, hogy egyik gyereketeket jobban szeretitek a másik/másikaknál?
Szia.
Csak 1 babam van es felek is masik valalni azert, mert mi van ha nem lenne ekkora langolo a szerelem mint most.
A kislanyom a mindenem es felek, hogy egy masik babanal nem ereznem ugyan ezt.
Ba ki tudja amig nincs addig nehez szeretni :D
Mind a kettőt egyformán szeretem.
De máshogy egy majdnem 11 évest (az én elsőszülött kisfiam9 és máshgy egy 20 hónapost (az én pici lányom), mégis egyformán.
nekem még csak 1 van, de már megfordult ilyesmi gondolat nekem is a fejemben
és miért éreztek így? kedves kérdező, illetve a 2. válaszoló, miért érzitek úgy hogy az egyiket jobban szeretitek a másiknál?
igen,be merem vallani,hogy ha nem is jobban,de máshogyan szeretem a fiaim.Mert valljuk be,az elsőszülött,mégis csak az elsőszülött!!!!És a pici,meg mégis csak a pici,a szívem csücske :-)
én attól félek,ha a harmadik netalán lány lesz,na ő fogja vinni majd a prímet :-)
2 van, mindkettőt egyformán szeretem, egyiket ezért, másikat azért.
Én úgy mondom, hogy a nagyobbik néha idegesítő, de ettől függetlenül ugyanúgy szeretem mint a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!