Szülők, van olyan, hogy jobban szeretitek az egyik gyereketeket a másiknál? Mit tesztek, hogy ez ne érződjön?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves és egy 2,5 éves lányom. Sajnos azt veszem észre, hogy a kicsiért megőrülök, a naggyal viszont már alig beszélek. Nem akarok neki fájdalmat okozni, de egyszerűen nem tudom annyira szeretni, mint a kislányomat. Kegyetlenül hangozhat, de nem tudok az érzés ellen tenni. A nagylányom folyton hisztizik, már nem kitűnő gimiben, elég hanyag lett, visszabeszél. Nem akarom, hogy ebből később konfliktus legyen és tudom, hogy szörnyű, amit érzek, de hogyan tudnám leküzdeni? Ha valaki volt már hasonló helyzetben, kérem írjon.2011. márc. 30. 16:58
2/33 anonim válasza:
Csóri csaj, ilyen anyja van..hánynom kell.
3/33 anonim válasza:
Nem kitűnő a gimiben? Úristen, és akkor mi van? Én 17 évesen már túl voltam a detoxikálón. Inkább örülj neki, hogy ilyen lányod van. Ilyet nem mondhat egy anya. Minket a testvéremmel ugyanúgy szeret édesanyánk, pedig én aztán elég brutális tini voltam. Minek van 2 gyereked ha különbséget teszel köztük? Vagy azért szülted meg a kicsit, mert a nagy már "unalmas" volt?
4/33 anonim válasza:
és azt ugye tudod hogy egszer majd a kicsi is felnő, és lehet hogy roszabb lesz mint a nagy?
Majd akkor is szülsz még egy gyereket?
5/33 anonim válasza:
hát ez iszonyú. gondolom a kicsit is csak addig fogod szeretni míg el nem érkezik életének arra a szakaszára hogy önállósodni kezd. az anyaság nem ilyen. azzal elvileg (nálad nem) FELTÉTEL NÉLKÜLI szeretet jár. (atyavilág méghogy nem kitűnő, jesszus)
6/33 anonim válasza:
"A nagylányom folyton hisztizik, már nem kitűnő gimiben, elég hanyag lett, visszabeszél."
Nem csodálom, ha háttérbe lett szorítva és próbál magának egy kis szeretetet és törődést kicsikarni. Tuti valami bajod van, ha különbséget teszel köztük, a nagy is volt egyszer kicsi, és a kicsi is egyszer felnő. Na akkor mi lesz? Mindkettőnek hátat fordítasz? Ha az ember érez is ilyet, nem mondja ki, nem érezteti, de egy ANYA ilyet nem szabadna, hogy érezzen. :(
7/33 anonim válasza:
18 éves vagyok és örülök h nem vagy az anyám! érzelmi nyomorék
8/33 anonim válasza:
nem kitűnő, visszabeszél, és 17 éves?. te nem vagy normális! az én lányom 17 éves korában szó nélkül elment otthonról éjszakára, ajtókat csapkodott, kiabált.. szerencsére már kinőtte. de hát mit vársz el egy kamasztól? hogy egész nap otthon üljön, tanuljon, olvasson?
9/33 anonim válasza:
valószínűleg azért viselkedik így, mert érzi, hogy kevésbé szereted! egy lelkileg instabil embert csinálsz belőle. tönkreteszed! meg se érdemled
10/33 anonim válasza:
igazából rengeteg ilyen szülő van, az ő gyerekeikből lesznek a lelkileg tönkrement felnőttek.
ő legalább beismeri és próbál rajta változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!