Szülők, van olyan, hogy jobban szeretitek az egyik gyereketeket a másiknál? Mit tesztek, hogy ez ne érződjön?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves és egy 2,5 éves lányom. Sajnos azt veszem észre, hogy a kicsiért megőrülök, a naggyal viszont már alig beszélek. Nem akarok neki fájdalmat okozni, de egyszerűen nem tudom annyira szeretni, mint a kislányomat. Kegyetlenül hangozhat, de nem tudok az érzés ellen tenni. A nagylányom folyton hisztizik, már nem kitűnő gimiben, elég hanyag lett, visszabeszél. Nem akarom, hogy ebből később konfliktus legyen és tudom, hogy szörnyű, amit érzek, de hogyan tudnám leküzdeni? Ha valaki volt már hasonló helyzetben, kérem írjon.2011. márc. 30. 16:58
31/33 anonim válasza:
ti nem utáljátok ha kérdező arra sem veszi a fáradtságot hogy válaszoljon a kommentekre? vagy csak akkor divat visszaírni ha olyan válaszokat kapunk amik tetszenek? pff
32/33 anonim válasza:
Szerintem csak nem akar reagálni arra a gusztustalan fröcsögésre és genny-okádásra amit kap, mert még azért is Ő lenne lehordva... Úgy látszik egyes emberek ezt nem képesek megérteni.
33/33 anonim válasza:
Itt van néhány gondolat, segíthet ha ezeket megválaszolod, újra felidézed
-Emlékszel arra a napra amikor megtudtad hogy az első gyermekeddel vagy terhes?
-Emlékszel, mit éreztél, amikor életedben először hosszú várakozás és végtelennek tűnő fájdalom után a kezedbe adták azt a kis csöppséget?
-Emlékszel, amikor először rádmosolygott?
-Milyen volt amikor először kimondta: ,,Anya"?
És milyen neki most, hogy érzi hogy alig szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!