A 2. vagy 3. babátokat (gyereketeket) is annyira, ugyanúgy szeretitek, mint az elsőt? Tesztek kivételt az 1. gyerekkel?
Érdekes kérdés :)
Nekem jelen pillantaban egy baba van és egyenlőre azért mincs másik, mert félek, hogy azt nem fogom ennyire szeretni :(((((
Fú én ettől nagyon félek...őszintén bevallva mi a fiamat is már lánynak vártuk, fiú lett, most mindjárt megszületik kistesó aki viszont csajos.
Én már most túlkényeztetem a fiam, nehogy megérezze a különbséget csakhát tudom h ez a túlkompenzálás se jó.
Jaj remélem mikor itt lesz a lány is, megtalálom az egyensúlyt kettejük között...
Érdekes ez a kivételezés. Tesómnak mindig az volt a rögeszméje, hogy őt nem szeretik annyira, mint engem. Róla kevesebb fénykép készült, kevesebbet volt nyaralni, örökölt ruhákat hordott. Mindig ezeket hozta fel. Pedig mindennek megvan a magyarázata: Szerintem az első gyerekről mindig több fénykép készül, mert a szülőknek is újdonság és mire a másik megszületik megunják a fényképezkedést és csak párat kattintanak. Az emlékek úgyis megmaradnak képek nélkül is. Anyaralás meg azért szünt meg, mert mire tesóm megszületett kicsit rosszabbak lettek az anyagi körülményeink. és az öröklött ruha szerintem sok családban szokás. Tesóm még azt is kitalálta, hogy ő biztos örökbefogadott gyerek.
Én most várom a kistesót, a lányom mellé egy öcsit. Megpróbálok majd mindent megtenni, hogy egyikük se érezze mellőzöttnek magát. Már most érzem, hogy mindkettőt ugyanúgy imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!