Szülők! Van olyan, hogy az egyik gyereketeket jobban szeretitek? És ha ikrek?
Figyelt kérdés
Még elég sok időm van addig, de néha már azon izgulok, hogy mi lesz, nem fogom-e egyik gyerekemet jobban szeretni a másiknál? Mert nagyon nem szeretném, de előfordulhat ilyen? vagy egy szülő nem tud ilyet meghatározni, hogy "jobban" szereti vagy sem?2011. febr. 15. 20:07
1/6 anonim válasza:
Én is nagyon féltem ettől. Most 9 hónapos a kicsi és azt kell mondjam, hogy nem jobban és nem kevésbé szeretem, csak máshogy. Őt ezért, a másikat azért. Mindegyikben mást, mivel mindegyik más. Ne aggódj. :)
2/6 anonim válasza:
Maximálisan egyet értek az elsővel!
Az enyémek 1 és 3 évesek, mindkettő fiú és mégis valahogy teljesen máshogy szeretem őket. De mindkettőt nagyon!
3/6 anonim válasza:
Két gyerekem van, az egyik 16 hónapos, a másik 30. Mind a kettő nagyon más. Az egyiket ezért, a másikat azért szeretem. De nem tudnék különbséget tenni közöttük. És még tudod mi a furcsa? Attól féltem, hogy majd kevésbé fogom tudni szeretni a férjemet. De minden egyes gyerekkel egyre jobban szeretem. Azt is furcsának tartom, aki azt mondja, hogy a gyerekeit jobban szereti. Én egyikük nélkül sem tudnék élni.
4/6 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak, én ugyanúgy szeretem mind2-őt!
5/6 anonim válasza:
Nekem egy 4 éves pasim van meg egy 7 hós lányom.A kicsit azért imádom mert lány és olyan aranyos meg mindent imádok rajta.A fiam meg a várva várt kincsem (7 év után jött)a kis pasim.Olyan édes mikor felöltözöm és mondja anya jól nézel ki a stílusa a beszéde a gyönyörű feje.Mindkettőt imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tudok külömbséget tenni.Eleinte rosszul éreztem magam nem éreztem magam jó anyának mert amikor pici volt a lány nem tudtam a kisfiúval annyit foglalkozni mint amennyit akartam nem tudtam annyit játszóra vinni és ezt ő féltékenységi rohamokkal toleráta nekem vissza volt mikor már rákiabáltam utána sírtam magamban hogy hogy lehetek ilyen bunkó hogy amiért itt a kislány a fiú bünhődik.De ahogy nagyobb lett a kislány és már nem volt annyira hasfájós rendeződött minden.A kis pasim tartja neki az üveget ahogy eszik a kislány, segít fürdetni, pelenkázni, kiviszi még a pelusát is.Na ilyen kis hapsit nem lehet imádni???És amikor haza jön apa elviszem csak a fiút játszóházba ,vásárolni ide-oda.
6/6 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak: egy fiú, egy lány. Mindkettőt egyformán szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!