Szeretitek a családdal tölteni a karácsonyt?
Figyelt kérdés
én igen imádok !!!!2011. okt. 12. 14:00
1/22 anonim válasza:
Persze, szerencsére nagyon jó kapcsolatuk mindenkivel. De már 3 éve legjobban a párommal szeretem tölteni, kettesben!
2/22 anonim válasza:
nálunk az elmúlt 10 évben mindig volt valami nem is kis balhé,ezért utálom a karácsonyt 9 éves korom óta
3/22 anonim válasza:
Igen, igen igen! Remélem még sokáig együtt tudunk karácsonyozni!
5/22 anonim válasza:
Akkor én 100 emberből az 1 vagyok. :) Nem szeretem...valami balhé mindig van karácsonyi hangulat helyett.
6/22 anonim válasza:
24.-ét idén először fogom anyu nélkül tölteni, csak férjemmel és a kislányunkkal. Kíváncsi vagyok, milyen lesz :) (Eddig együttélés miatt mindig anyu is ott volt), lehet, fura lesz nélküle. A 25.-e a nagyszülőké és a bővebb családé, azt nem hagynám ki, addig megyünk, amíg lehet.
7/22 A kérdező kommentje:
:) és a 9 évesnek akkor te mit éreztél 9 éves korodba amikor veszekedés volt :S :S :_S
2011. okt. 12. 14:30
8/22 A kérdező kommentje:
nem mondom volt nálunk is 2008 ba egy kisebb balhé de már másnapra miden ok volt csak az volt a baj hogy a munka hely de mánapra már minden ok volt
2011. okt. 12. 14:31
9/22 anonim válasza:
máshogy el se tudnám képzelni :)
16/L
10/22 anonim válasza:
9 éves voltam
én akkor azt éreztem,hogy jó lenne elmenekülni valahová,valamelyik barátnőmékhez,akik normálisan ünnepelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!