Miért szeretitek a karácsonyt?
Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 08:59
2/19 anonim válasza:
Mert azon az egy-két napon a családból mindenki együtt van. (messze lakunk egymástól)
3/19 anonim válasza:
Mert akkor együtt van az egész család, jót beszélgetünk, játszunk, finomakat sütünk-főzünk, eszünk, és iszogatunk. És akkor minden gondot félreteszünk arra a néhány napra, és csak a család és a szeretet számít.
4/19 anonim válasza:
Mert akkor lehet lopni a karácsonyfáról szaloncukrot. :)
5/19 anonim válasza:
mert akkor -jó esetben- van hó és fel vannak díszítve az ablakok, ez nagyon szép, és olyan "karácsonyi" illat van
6/19 anonim válasza:
Én nem szeretem a Karácsonyt, legszívesebben eltűnnék a világ végére, mert egyedül vagyok, és ez bizony nem a magányosok ünnepe.
7/19 anonim válasza:
hm...vmikor nekem is nagyon szep volt a karacsony egyutt volt a csalad boldogok voltunk es felre tettuk a problemakat...de sajnos mostmar a prolemak gyoznek es nem a szuleim ezert mar nem is tudom,h varjam a karacsony v csak atlagos lesz a mindenapokkal:((
8/19 anonim válasza:
Mi a tesóimmal kinyírjuk egymást, mert már megint visszacsomagoltad a szaloncukrot a fán, és ne kritizáld a főztömet, jövőre te csinálod. Persze azért szeretem, de nem a meghitt nyugalom miatt. Sajnálom a magányos hozzászólót, biztos nincs senki akivel lehetnél? Esetleg egy cica? Nekem már az is olyan nyugalmat jelent miközben nézem az unalomig ismételt tv műsorokat, ő meg az ölemben dorombol.
9/19 anonim válasza:
Szia! : ) Én azért szeretem, mert a gyerekkoromra emlékszem vissza. Mikor kicsi voltam, 5-6éves, együtt volt a család, hittem a Jézuskában, és minden nagyon jó volt. : ( Sajnos már sok minden változott...
10/19 anonim válasza:
Békesség, szeretet, fahéjas mézeskalács illata, nézni a a gyerekeket milyen boldogok, együtt játszani a gyerekekkel, finomakat enni, boldognak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!