Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szeretitek a karácsonyt?

Miért szeretitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 08:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kedvenc ünnepem, de sajnos a korlátok miatt nem tudom, tudjuk úgy ünnepelni, ahogyan igazán szeretnénk.

Nagyon szeretném, ha fehér karácsony lenne végre valamikor, hatalmas nagy hópelyhekkel, gyönyörű környezet, feldíszített ház, fa.

Egy gyönyörű, nagy házban, együtt az egész család, egészségben, boldogságban, sok-sok érdemben értékes ajándékkal.

Finom ételekkel.

Így szeretném ám igazán a karácsonyt, reméljük egyszer megadatik.

2009. ápr. 19. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

kedvenc ünnep, már most várom.

a hideg miatt, mert imádom ahogy az utcai lámpa fénye megvilágítja a hulló hópelyheket(jobb esetben), a cica tappancs nyomokat a hóban, a karácsonyfát, a fenyő illatot, a kivilágított házat, az ajándékcsomagolást, a karácsonyi zenéket(Frank Sinatra, Bing Crosby..stbb..), az isteni rántott halat hagymás krumplival , mama zserbóját,a tipikus karácsonyi filmeket, a korai sötétséget.

2009. aug. 23. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
látom itt sokan azért írtak, mert őket a hangulat fogta meg, eggyetértek velük, ilyen csak egyszer van egy évbe(a west-end-nek hála már novemberbe elkezdődikXD) de az illatok, a díszek, a hangulat, csak akkor jó ha hideg van kint, jobb esetben hó(bár többen nem örülnek neki, én imádok havat lapátolni^^")
2009. okt. 8. 12:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Már nem igazán hoz lázba, többnyire 26-án már el is száll az ünnepi hangulatom, sok belőle az a 3 nap 24-ét is beleszámítva. Pár évente egyszer ha adódik egy tök jó karácsony, a többi langyos, uncsi.
2009. okt. 9. 02:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a karácsonyt, az illatok miatt, a színek miatt, a sok "gond" miatt (ajándék, csomagolás, fa, menü, nekem ez öröm), a képeslapok miatt, amit már csak én küldök, mert már nem divat de én imádom az ilyen tradíciókat, és nem érdekel, hogy már csak én tartom, nekem akkor is muszáj, imádom a karácsony előtti utcákat, kirakodóvásárokat, a forraltbort és a puncsot, a lakásdekorációt, sőt, mindent. Ilyenkor még a hideget is szeretem. Az embereket is jobban szeretem karácsonytájt, talán mások is így vannak vele, kicsit mintha mindenki kedvesebb lenne.
2009. okt. 12. 22:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi években azt tapasztalom, hogy inkább a karácsony előtti napok, a ráhangolódás az igazán különleges, nem maga az ünnep. Esetleg a karácsony és az újév közötti napok még érdekesek lehetnek. Sok függ a családtól is, pillanatnyi hangulattól, körülményektől is. Nincsenek egyformán jó és szép karácsonyok, épp ettől különleges néha.
2009. nov. 2. 17:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább a karácsony előtti hangulatot szeretem. Amikor a bevásárlóközpontok fel vannak díszítve és ezer égő ég (rövidlátó vagyok, és ha olyankor leveszem a szemüvegem, minden olyan álomszerűen elmosódott).

Sokáig nyitva vannak a boltok, sok az ember, és nem hal meg az egész város 8-kor. Mindenki zajong és hangos. Mindig ilyennek kéne lennie.

A negatívum számomra, hogy a családtagok, akikkel amúgy kölcsönösen utáljuk egymást, fel akarnak jönni, és elrontani az ünnepet.

2009. nov. 5. 11:27
 18/19 anonim ***** válasza:
rokonokhoz menni(főleg uncsitesómékhoz), ajándékok, fincsi sütik, pihi, fenyőillat, karácsonyillat:)
2009. dec. 18. 17:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Együtt a család, fenyőfa illata kinézete.

Meg hát azért az ajándékozás miatt is. :)

12/F

2010. nov. 2. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!