Miért szeretitek a karácsonyt?
Ez a kedvenc ünnepem, de sajnos a korlátok miatt nem tudom, tudjuk úgy ünnepelni, ahogyan igazán szeretnénk.
Nagyon szeretném, ha fehér karácsony lenne végre valamikor, hatalmas nagy hópelyhekkel, gyönyörű környezet, feldíszített ház, fa.
Egy gyönyörű, nagy házban, együtt az egész család, egészségben, boldogságban, sok-sok érdemben értékes ajándékkal.
Finom ételekkel.
Így szeretném ám igazán a karácsonyt, reméljük egyszer megadatik.
kedvenc ünnep, már most várom.
a hideg miatt, mert imádom ahogy az utcai lámpa fénye megvilágítja a hulló hópelyheket(jobb esetben), a cica tappancs nyomokat a hóban, a karácsonyfát, a fenyő illatot, a kivilágított házat, az ajándékcsomagolást, a karácsonyi zenéket(Frank Sinatra, Bing Crosby..stbb..), az isteni rántott halat hagymás krumplival , mama zserbóját,a tipikus karácsonyi filmeket, a korai sötétséget.
Én leginkább a karácsony előtti hangulatot szeretem. Amikor a bevásárlóközpontok fel vannak díszítve és ezer égő ég (rövidlátó vagyok, és ha olyankor leveszem a szemüvegem, minden olyan álomszerűen elmosódott).
Sokáig nyitva vannak a boltok, sok az ember, és nem hal meg az egész város 8-kor. Mindenki zajong és hangos. Mindig ilyennek kéne lennie.
A negatívum számomra, hogy a családtagok, akikkel amúgy kölcsönösen utáljuk egymást, fel akarnak jönni, és elrontani az ünnepet.
Együtt a család, fenyőfa illata kinézete.
Meg hát azért az ajándékozás miatt is. :)
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!