Szeretitek a családdal tölteni a karácsonyt?
Szeretem. Persze volt nálunk is már olyan, hogy nem sikerült jól az ünnep, de attól még maga a karácsony gyönyörű. Szeretek ajándékot vadászni, karácsonyi dekorációt csinálni, mézeskalácsot sütni és díszíteni, egyedül karácsonyfát nem szeretek díszíteni. Azt szeretem, amikor belépek és benn áll és gyönyörű :) De semmi gond, mert karácsonyfát díszíteni mindenki más szeret :)
Azt is szeretem, hogy ahogy közeledik, elővesszük a karácsonyi dalokat, sokat éneklünk együtt, szenteste is mindig éneklünk és gyertyák vannak a fán, azokat külön szertartás meggyújtani, aztán mindig a legkisebb gyerek feladata kiosztani az ajándékokat, egyesével bontjuk ki, hogy mindenki tudjon mindennek örülni. Ja igen, az is külön jó, amikor mindenki "belopja" az ajándékait a fa alá, vicces, ha épp szembejön a húgom a félhomályban :D
Aztán nagy ki nevet a végén vagy activitypartit tartunk, sőt akár pókerezünk is. Akinek pedig kedve van, az lesétál az éjféli misére.
Szeretem a karácsonyt :)
Most lesz a 2. karácsonyom a szülők nélkül.Nem vagyunk jóban,de tudom,hogy majd minden jó lesz,idő kérdése.
Párommal töltöm.
én szeretem a karácsonyt,de sajnos az utóbbi években,mindig hiányzott vki onnan,először a nagybácsim,majd idén a kerim apukája,aki nekem olyan volt mint a nagypapám,és lehet h a köv. karácsonyra már a dédim (csak ő él,a nagyszüleim meghaltak) sem lesz velünk (fél éve ágyhoz kötött)
mondjuk én 2x ünneplem a karácsonyt,a barátommal minden évben a családi ünnepek után,amit külön töltünk,elmegyünk kettesben a Balatonra és ott pótkarácsonyozunk :) egészen szilveszterig
19/L
Nem szeretem. Utálom.. Muszájból töltöm velük, inkább tölteném a párommal..
Az anyám idegbetegen takarít és üvölt mindenkivel, aki esetleg levegőt mert venni, mert attól is kosz lesz a lakásban. blabla
Átadjuk az ajándékokat aztán mindenki megy vissza a szobájába.
Óóó én imádom! Annak ellenére, hogy fejveszett rohangászás az a pár nap :D
Szüleim elváltak, a 24-ét apáéknál szoktam tölteni, mostohaanyummal főzünk, közben apával iszogatunk. Öcsémmel ajándékot csomagolunk és fát díszítünk (ebbe apa is beszáll), aztán apa elmegy a nagyszülőkért, csillagszóró, ajándékozás (persze az egészet videóra kell venni :D), majd vacsi, és aztán hajnalig játszunk (ha valaki kapott új társast azzal, vagy activity, rikiki, römi ilyenek). 25-én megyek anyáékhoz, ott ajándékozunk, aztán vagy nagybátyámék jönnek, vagy mi együtt megyünk hozzájuk, ismét kaja-pia-buli, 26-án meg irány a nagyimhoz ebédre. Az volt a vicces amikor, volt pasim, és az ő szüleit és nagyszüleit is be kellett iktatnom... Hát nem volt egyszerű! :D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!