Ha betegek vagytok, mit csináltok, hogy a gyereketek ne kapja el?
14 hónapos a kislányom, én benyaltam valami brutális torokgyulladást lázzal. Borzasztóan vagyok. Nem szeretném, hogy elkapja, én is nagyon megszenvedem, nem kívánom neki ezt a borzasztó torokfájást.
Amint hazaér a férjem, átvállal minden feladatot körülötte, de az nyilván nem kivitelezhető, hogy háztartáson kívül legyek, vagy szabit vegyen ki emiatt.
3 hete is beteg volt a kislányom, hogy őszinte legyek, az én lelkem is nehezen viselné, ha újra beteg lenne (akkor én is elkaptam tőle).
Ő jönne, ölelgetne, én meg meg sem merem puszilgatni úgy igazán...
Ti mit csináltok ilyenkor?
Mit tudnál.csinálni ?semmit..
Nem lökheted el magadtól
Ha anyatejes, akkor valoszinuleg minden rendben lesz, mivel a tejjel kap a betegseg ellen antitestet. Remelem jol irtam😅 A lenyeg, hogy az anyatejes babak sokkal-sokkal kevesebb esellyel kapjak el ilyenkor az anyatol a betegseget. Tapasztalatbol (is) irom.
Ha tapszeres, akkor nem tudom mivel tudnal most segiteni.
Semmit.
17 hónapos,és kétszer volt eddig beteg,pedig a nagylanyom ősztől tavaszig állandóan náthás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!