Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha betegek vagytok, mit...

Ha betegek vagytok, mit csináltok, hogy a gyereketek ne kapja el?

Figyelt kérdés

14 hónapos a kislányom, én benyaltam valami brutális torokgyulladást lázzal. Borzasztóan vagyok. Nem szeretném, hogy elkapja, én is nagyon megszenvedem, nem kívánom neki ezt a borzasztó torokfájást.

Amint hazaér a férjem, átvállal minden feladatot körülötte, de az nyilván nem kivitelezhető, hogy háztartáson kívül legyek, vagy szabit vegyen ki emiatt.

3 hete is beteg volt a kislányom, hogy őszinte legyek, az én lelkem is nehezen viselné, ha újra beteg lenne (akkor én is elkaptam tőle).

Ő jönne, ölelgetne, én meg meg sem merem puszilgatni úgy igazán...

Ti mit csináltok ilyenkor?

2023. szept. 6. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
A kedves 5ösa 4es válaszadóra gondolt. De téved. Ez nem szoptatási náciság. Ez tudományos tény.
2023. szept. 6. 22:15
 12/14 anonim válasza:
11-ja köszi elnéztem :D..
2023. szept. 6. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:
15%
Maszkot lehet használni.
2023. szept. 6. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy ez hogy működik, de nekem, amióta megvan a gyerek, volt 2x brutális fosós vírusom és 1x 2 hétig tartó torokgyulladasom durva fajdalmakkal, es nem kapta el a fiam, aki 2 eves. Kicsikét folyt az orra, ennyi. Fogalmam sincs, hogy lehet, egyedül voltam vele napközben mindig.
2023. szept. 7. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!