Mit csináltok nem evő gyereketekkel?
Pedig pont hogy addig könnyű, amíg megissza a tápszert.
Utána gond csak a nem evés, nem ivás, ha valódi nem evésről, ivásról van szó. A tápszer tökéletes megoldás betegség esetén. Amikor kórházban voltunk, kifejezetten örültek az orvosok, hogy azt hajlandó elfogadni (18 hónaposan is).
Szerintem amíg gyógyulófélben van, adj tápszert. Viszont ha már nem beteg, nekem is 1-es megoldása vált be.
Nekem másfél-két évesen kezdett a gyerekem nem enni, pedig addig egy zabagép volt. Több negatív vérvétel, székletvizsgálat és hasi ultrahang után elengedtem a dolgot. Elé raktam az ételt, és még véletlenül se figyeltem, hogy megeszi-e vagy nem, nem könyörögtem, nem győzködtem, és csodák csodájára elkezdett a gyerek enni. Az ivás mondjuk akkor is nehéz volt, mert az is nehezen ment, és ahhoz ragaszkodtam.
Lányom most 15 hónapos, 3 hónapos kora óta küzdünk.
Volt olyan hónap, amikor fogyott, annyira nem akart enni.
Túl vagyunk laboron,vitaminok, kivizsgáláson, minden negatív.
Nálunk hullámzó, ha eszik, akkor a rozsdás vasszöget is elrágcsálná, ha nem eszik akkor semmit nem fogad el. Főzhetek neki 4 félét, akkor sem jó. Csoki, pufi, kifli, bármit az asztalon lehet hagyni, meg sem nyalja.
Szerintem nem tudsz mást tenni, mint kínálni és türelmesen kivárni, hogy elmúljon ez a korszak.
Nem tudom mennyire figyelik még ezt a kérsést :)
Lányom most 16 hónapos 1 hete elutasitja a banánt és alig akar enni. Gyümit úgy ha pélesítem másképp nem akarja el fogadni. Kínszenvedés lett az evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!