Miket csináltok 15 hónapos gyereketekkel? Kinti és benti program is érdekel!
Figyelt kérdés
Jó idő, rossz idő, hová jártok, ami neki is tetszik?2012. aug. 21. 15:18
2/3 anonim válasza:
Itthon labdázunk. Próbálok vele mondókázni de utál ölben lenni sajna. Kint pewizik, csúszdázik, most hoyg jó idő van Balcsira járunk.
3/3 anonim válasza:
Kislányom 14 hónapos, még nem megy egyedül, így a nap nagy részében amikor időm engedi vezetgetem, mert neki most ez a nagy kedvence, hihetetlen távokat képes sétálni, közben kavicsokat gyűjt, nézi a kutyusokat ( kis városban lakunk) , szomszédok már szinte várják a sétáinkat, mindenkinek van egy kedves szava hozzá :) Labdázás nálunk is nyerő, ill. kisszék tologatása jött most divaba. Idebent sokat nézünk mesekönyveket, szereti nagyon a színes képeket, s a maga módján mesél...játszani leginkább naki annyit jelent ,hogy lepakolja a játékait , de ha kérem vissza is teszi őket a maga módján persze :) konyhában persze kipakolja a műanyagokat-fakanalakat, addig is haladok a főzéssel... nagyon szereti az "elkaplak", "kukuccs"játékokat, hatalmasakat kacag, közben mászik ezerrel :) Sokszor megyünk mamihoz-papihoz, ahol vannak állatok, azokat sosem unja meg , na meg nekem is jól jön egy kis felmentősereg néha , hisz 18 hetes kismama vagyok, jól esik néha leülni 10 percre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!