Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez kiülésnek számít?

Ez kiülésnek számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez kiülésnek számít?

Ma a kislányom az apukája combján torna mutatványozott, úgy kétlábra állt, aztán visszaereszkedett térdre, és onnan pedig oldalasan a fenekére és ült is egy kicsit.

Tudom, senki sem orvos meg védőnő, csak érdekel a válaszotok. Ha leteszem ülve, akkor szépen megül minden segítség nélkül, szép egyenes háttal.

Válaszokat előre is köszönöm!

aug. 11. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen
aug. 11. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Igen, de ne nagyon tedd le ulve amugy. Csinalja magatol.
aug. 11. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha MAGATOL megy ulesbe, akkor, nem ha ultetve rakod le.
aug. 11. 11:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Magától csinálta, hogy "állásból" a fenekére ült. Tudom, hogy nem szabad, csak kíváncsiságból néztem meg, hogy mennyire tartja magát, a házi orvosa is szokta nézni, azért bátorkodtam :)

aug. 11. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Kiülés szerintem mászásból van.
aug. 11. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Szigorúan véve nem. Majd ha megismétli teljesen sík talajon is, tőletek távol.

Gyógytornász vagyok.

aug. 11. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Kiules eleg sok modon lehetseges, a klasszikus persze az, amikor negykezlab helyzetbol ulnek ki.

De van olyan baba, aki elobb all, aztan ul le. Vagy hason fekvesbol feltolja magat ulesbe, ez is letezik.

Az tokmindegy hogy ul ki, de arra figyelni kell, hogy mondjuk ne maradjon ki a maszas, az eleg fontos.

aug. 11. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasról ült ki. Még kúszik, megy a hinta négykézláb, nem mászik még, viszont kapaszkodva feláll...

Várjuk a mászást. 8 hónapos.

aug. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!