Az Oszkár névről mi a véleményetek? Szerintetek szép babanév?
Figyelt kérdés
aug. 10. 22:10
1/23 anonim válasza:
Nem. De ha neked tetszik, add ezt a gyereknek
2/23 anonim válasza:
Az első gondolatom az Oszkár telekocsi rendszer. Azt nagyon szeretem. Már vagy 200 sikeres úton vagyok túl. 😁
3/23 anonim válasza:
A második gondolatom meg a Cápamese című mese főszereplő halacskája. 🤣
4/23 anonim válasza:
Nekem csak simán a film Stallonevel :D
Amúgy a gyerek osztályába jár egy cigány fiú, ő is Oszkár... Ennyit erről.
5/23 anonim válasza:
Vállalható. Ha nektek tetszik, oké.
Azon akadt meg a szemem, hogy "babanév". Alapvetően nem babát nevezünk el, hanem egy embert. Ha egy nev túl komoly, lehet becézni, vagy becenevet kitalálni amíg kicsi valaki. De, jó esetben, 80 évesen is így fogják hívni, úgyhogy nem túl relevans, hogy babanévnek hogyan hangzik valami.
6/23 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik, de ha nektek ez jön be, teljesen oké. Viszont, az 5-tel egyetértek. Nem egy babának adunk nevet, hanem egy embernek, aki lesz csecsemő, de lesz 15, 40, és 80 éves is (jó esetben). Tehát ne azért válasszátok,mert "babanév"-nek jó, mert a gyerek fel fog nőni:)
8/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Minden életkorban jó.
9/23 anonim válasza:
De mi az a babanév? Olyan, amit 1,5 éves koráig használ, aztán átnevezitek? Vagy?
10/23 anonim válasza:
Szerintem jó név, minden életkorban vállalható.
Egy kicsit talán furcsa, mert azért elég ritka, én egyet sem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!