Az Oszkár névről mi a véleményetek? Szerintetek szép babanév?
Figyelt kérdés
aug. 10. 22:10
11/23 anonim válasza:
Én sem értem ezt a baba nevet. Miért, ha már nem lesz baba más lesz a neve? Amúgy nekem nem tetszik, de vállalható, vannak ennél ezerszer rosszabb nevek is. Jobb, mint a századik Noel vagy Bence, vagy Medox, Dzsézön és társaik.
12/23 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan adhatjátok névnek.
13/23 anonim válasza:
Vállalható, nincs vele gond, de nekem személy szerint nem tetszik.
14/23 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, szép névnek sem tartom, de nem vállalhatatlan. Manapság amúgy is kezdik reneszánszukat élni a hasonló típusú nevek, szóval ha a vezetéknévhez is passzol, nyugodtan adható.
15/23 anonim válasza:
Valakinek Oszkárnak is kell lenni. Én nem adnám, de abszolut vállalható. Nyilván az lesz Oszkar, akinek a szüleinek tetszik ez a név. Nem egy slágernev, de az Oliver sem volt az, most megis dunat lehet belőlük rekeszteni.
17/23 anonim válasza:
Én egy lovat neveznék így maximum. Nem tetszik, de ha neked igen, nyugodtan nevezd így.
18/23 anonim válasza:
Angliaban a 14. leggyakoribb volt 2023-ban. Külföldön nem lesz gond vele :)
19/23 anonim válasza:
Az egyik kacsámat hívják Oszkárnak, de szerintem szép, ha valakinek ez a neve. Különleges és mostanában ezek a nevek már nem zavaróak
20/23 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, de valószínűleg neked meg azok a nevek nem tetszenek, amiket én adnék a fiamnak, márpedig engem nem érdekel, ki mit mond az én kedvenc neveimre (a gyerek apját kivéve, persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!