Miért dörzsöli a férjem mellkasába a fejét?
Figyelt kérdés
8 hónapos lányom ha ölben van bele fúrja/dörzsöli férjemnek a mellkasába a fejét. Az enyémbe, vagy másnál nem csinál ilyet csak a férjemnél. Miért csinálhatja?aug. 11. 07:44
1/7 anonim válasza:
Esetleg szőrös a mellkasa, vagy keresi a cicit ami nincs ott?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, szőrös a mellkasa de ha pólóba van ha nem akkor is dörzsöli. Egyébként nem cicis baba, régóta tápszeres.
aug. 11. 08:44
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként például apósomnál és apumnál sem dörzsöli csak a férjemnél. Nem használ semmiféle olyan sprayt sem semmit amit nem bírna. A ruháit ugyanazzal mosom mint az enyém. Ezért nem tudom hová tenni. :)
aug. 11. 08:51
4/7 anonim válasza:
Nekem jó érzés mikor belebújok a férjem melkasába.
Szerintem ez a gyerekednek is jó érzés lehet , ezért csinálja. Érzi az apa saját illatát. Biztos jó neki.
A nagypapák meg nem olyanok mint apa. Ahhoz ne is hasonlítsd.
5/7 anonim válasza:
Sztem is apa illata. Senki máson nem érzi.
7/7 anonim válasza:
Én kislányom is ezt csinálta az apukájával, velem csak akkor, ha elmentem itthonról... Pár óra múlva hazaértem akkor engem is így szeretgetett. Az illat. Hiányzik neki 🤗
Mostmár 1 éves, ha szeretget hümmög és átölel belebújik a nyakunkba 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!