Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hónapos baba fejjel esett...

3,5 hónapos baba fejjel esett a parkettára, honnan tudhatom, hogy van e baj?

Figyelt kérdés

40 cmről igazából fordult le a kanapéról, koppant a feje, rá másodpercekre fel is sírt, viszonylag hamar meg is nyugodott 5 percen belül. Lett puklija ami piros volt de vizesborogattam és hideg kanalat tettem hozzá, nem nyomtam (kórházba érve elmúlt neki). Esést követő 20 percre elálmosodott, nem rögtön hanem bóbiskolva aludt el kb 20 percre, magától fel kelt.(védőnő szerint az ijjedségtől elaludt) Nem hányt. Bevittük a Heim Pálba ahol bent is tartottak minket éjszaka, nem mondtak semmit, de én mégis nagyon aggodók, nem elég, hogy a bűntudattal küzdök de folyamatosan figyelem és ott tartok, hogy "fél órával többet aludt akkor biztos a fejsérülés miatt" vagy nem tudom...

Gyerekorvos konkrétan le szar a történtekkel együtt, kórházba annyit mondtak, hogy semmi baj, de csak a reflexeit nézték. Nem kérdőjelezek meg senkit, főleg nem orvost, de elegendő vizsgálatot végeztek?

2024. aug. 13. 16:19
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
33%

#30! Nem csak az. Én is 2 másodperc alatt lettem ősanya, meg "tökéletes", meg mit tudom én milyen gúnyos jelzők az első hozzászólásom után (tudom, nem mindet te írtad), pedig egy szóval se írtam, hogy velem nem fordulhat elő, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy megelőzzük és, ha már nem sikerült, akkor legközelebb még jobban figyeljünk, ne vállat rántsunk, hogy nem számít, mert de, igenis számít és ne is azt nézzük már le, aki még a többedik gyerekénél is figyel arra, hogy ne essen le.

2024. aug. 13. 21:56
 32/55 anonim ***** válasza:
48%

Azért lennék ősanya meg tökéletes mert vigyázok a gyerekemre???

Miért nem vigyázol rá jobban és nem kellene ilyen kérdéseket feltenni?

Ha olyan helyen van hogy le tud gurulni, mint többen is írták egy kezed mindig legyen rajta.

Ez akkor nagy dolog???

Ha igen akkor tedd bele a kiságyba

2024. aug. 13. 21:59
 33/55 anonim ***** válasza:
57%

Már szülés után a kórházban is az volt az első dolgok között hogy egyik kezeddel mindig a gyereket fogod.

5 év van a gyerekek között de mindkétszer elmondták sőt utána a védőnő és a gyerekorvos is.

De persze mi vagyunk a h*lyék...

2024. aug. 13. 22:13
 34/55 anonim ***** válasza:
60%

21, te nem érted mit írunk?

Nem hagyunk gyereket magára sehol ahonnan le tud esni

Egy két éves gyerekkel mit csinálsz ha elesik és beveri a fejét?

Az hogy veded ki?

Kipárnázod?

Vagy egész nap fogod a kezét?

Hülyeségeket írsz, de nagyon.

Egy csecsemőt aki már forog nem fogsz otthagyni az ágyon amíg elfordulsz.(Legalábbis én nem hagytam, de úgy látom ettol vagyok szar, meg attól, hogy vigyáztam a gyerekemre)

2024. aug. 13. 22:15
 35/55 anonim ***** válasza:
16%
Jajj, jolvan olyan tökéletesek vagytok, hogy az ember csak tanulni tud tőletek. Igazán csodálatra méltó, hogy még sosem voltatok olyan fáradtak/ingerültek/feledékenyek, hogy véletlenül leesett a gyereketek,(akar felalomba szoptatás közben) Ezt akartátok hallani?
2024. aug. 13. 22:17
 36/55 anonim ***** válasza:
61%

#35 ilyenek miatt van a sok autóban felejtett gyerek

Mert ingerült, feledékeny volt csak aki megsuttette a gyerekét

Leesett a gyerek?

Nem baj, csak fáradt volt az anya.

Mindenre van kifogás, közben meg az a szár aki helyt áll a gyereknevelésben normálisan...

Jó, hogy már nem mondod, hogy mi csináljuk rosszul...

2024. aug. 13. 22:21
 37/55 anonim ***** válasza:
11%
Menj már a psaba tényleg. rohadt unalmas vagy, hogy keresed az önigazolast, mert gondolom, otthonról sosem kapod meg. Nem kell fenyezned magad 1000 kommentben. Nem megyek bele inkább, mert felcseszed az agyamat. Az ilyen nők miatt utálják magukat más anyák, mert bűntudatot keltetek bennük egyfolytában (mint például, most a kérdezőben). Ettől te többnek erzed magad vagy mire jó ez neked? Nem is szólok hozzá többet inkább, mert csak felcseszed az agyam estere.
2024. aug. 13. 22:26
 38/55 anonim ***** válasza:
67%

37!

Ugye nem gondolod hogy ezeket a válaszokat csak egy embertől kapod???

Ha igen akkor elég baj...

Amúgy nem értem hogy ingerültségből és feledékenységből hogy eshet le a gyerek?

Ott felejted a pelenkázón vagy mi?

Kérlek magyarázd el

2024. aug. 13. 22:29
 39/55 anonim ***** válasza:
57%

Miért kellene önigazolás?

Azért mert nem veszélyeztetem a gyerekem?

Köszi, amúgy teljesen kiegyensúlyozott családi életem van ahol a férjem is tud felelősségteljesen vigyázni a gyerekekre

2024. aug. 13. 22:33
 40/55 anonim ***** válasza:
82%

#38 nem tudom mit pattog, meg kit küld az anyjába...

De ha szerinte az a normális akinek potyog a gyerek az ágyról, meg a pelenkázorol akkor legyen így...

Egyébként két választ adtam ez alá a kérdés alá, de mindegy.

Az, hogy felkapja a vizet csak azt igazolja, hogy dühös mert van aki tud vigyázni a gyerekre, más meg nem.

2024. aug. 13. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!