SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
azért legalább egy picit foglalkoznak vele
a büdös Qrva életbe.Olyan ideges vagyok.Legszivesebben az összeset lenyomnám ezeknek a szemeteknek a torkán,aki készitette őket.Undorító emberek vannak.Még ha velünk nem foglalkoznak,hogy nekünk mit adnak el,mivel mérgeznek minket,legalább a babákra,kisgyerekekre legyenek már tekintettel!
Nagyon mérges vagyok!!!!!!!!!!!!!
B. vagyok, akit megelőztek a kereskedelmi csatornáknak küldött levéllel.
Most küldte a dokim a következőt:
Kedves Szülők!
Akinek van otthon Vigantolja a további információig ne adjon gyermekének az alábbi mellékletben szereplő hírlevél alapján.
És itt nem tudom beszúrni a doksit, egy pdf formátum.
19:36-os B. vagyok
Nem mondtak semmi újat, csak annyit, hogy miért vonták vissza, ami kint van az anyukáknál, semmi veszélyt nem jelent, hisz csak minimális eltérést észleltek. Jövőhéten már lehet kapni a riport szerint a műanyag cseppentőset. Természetesen a riportban szereplő anyuka sem hallott róla.
Egyébként eddig is kétféle volt forgalomban, a barátnőm pl. nem is találkozott a gumicseppentőssel, neki műanyagos van, olyan, mint a Cebion csepp, lefelé fordítod és csöpög.
Minden esetre én nem adom, majd csak az újat!
Kedves Anyukák! Egymást pánikoltatjátok, teljesen feleslegesen. Noha soha nem árt az elővigyázatosság, de pánikkeltés előtt érdemes bizonyos dolgokat többször is elolvasni.
1. A hibás készítmény magyarországon nem került forgalomba!
A megjelölt tételek ELŐVIGYÁZATOSSÁGBÓL kerültek kivonásra, és nem azért, mert érintve vannak a probléma álltal.
2. Védőnénik: mit vártok, mit fog mondani? Nem fogja felvállalni annak a kockázatát, hogy esetleg valótlant állítson. Így azt mondja, egyenlőre ne add neki, mert nincsenek naprakész információi és/vagy nem tudja, hogy az általad telefonon behadart gyáriszám mennyire érintett.
Ebből így baja nem lehet, max jövő héten azt mondja: Alaptalan volt a pánik.
3. Ezren kérditek, úristen mi baja lehet a gyerekemnek: Semmi! Le van írva tisztán és érthetően: egészségügyi kockázatot nem jelent. Ha jelentene, nyílván a határozat is szigorúbb lenne, visszarendelnék az eladottakat is, stb.
4. Végeztem egy tesztet, igen kicsi a valószínűsége annak, hogy a folyadék a gumis résszel érintkezzen. Próbáljátok ki nyugodtan! Még szándékosan is nehéz elérni. Egy városi lakásban egy félórás szellőztetés nagyobb egészségügyi kockázatot jelent szerintem.
Tanulság: Egymást hergelitek, pánikoltok, anélkül, hogy a kis számú tárgyilagos választ elolvasnátok, értelmeznétek vagy utánnajárnátok a dolgoknak. És utánnajárás alatt nem a barátnők, és a gyógyszeréz szomszédjának az ismerősének a felhívását értem :-)
Üdv, egy Apuka. (Igen ma is kapott a gyerek Vigantolt. Igen rajta van a listán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!