SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
Az én védőnőm se hallott még erről, elküldtem neki emailen a linkelt fájlt, és azt mondta utánanéz.
Azt is mondta, hogy nem lesz semmi gond, ha most pár napig nem adom a fiamnak, ha bizonytalanság van, inkább várjuk ki, hogy mi lesz ebből az ügyből, és utána döntünk, hogy adjuk tovább, vagy sem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Itt már kapott választ az OGYI-tól a kérdező!
Most hívott az asszisztens az orvosi rendelőből.
Azt mondta h a dr.nő utána nézett a dolgoknak és azt ami nekünk van (tehát a gyártási száma a felsoorltak között van) ne adjam a gyermekemnek. Holnap megyek az új receptért,mert már lehet kapni jót! Szerintem ti se adjátok a "rosszat", írassatok újat!
A válasz szerint kivonták és nem is adják ki a patikák a receptekre a felsorolt gyártási számú Vigantolokat, de mégis akiknél van, az nyugodtan adagolhatja tovább a gyerekének.
Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak?
Én nem merem adni a lányomnak, az tuti.
Van olyan anyuka, aki előbb írta, hogy az orvosa sem ajánlja.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
azt keresem de nem emlékszem a napra. Szeptember elején mondták be valamikor a tényekben (akkor még azt néztem) az esti félhetesben. Keresgélem de nem igérem meg hogy megtalálom...
Én is megkérdeztem a gyógyszertárban. Ők felhívtak valakit és a gyógyszerész azt mondta, hogy a pipettában van valami és ezmiatt vonták vissza. De szerinte nincs nagy baj, úgyhogy adhatom tovább. Hát köszi.
Most már tényleg nem tudom mi az igaz.
Jó lenne, ha a tévében bemondanák, hogy mi legyen. Sajnos én még nem hallottam erről benne semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!