Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Hallottátok, hogy a...

SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 6. 21:04
 131/190 anonim ***** válasza:
Én már kiírtam egy másik vigantolos kérdésre a válaszom, hogy én szívesen írnék email-t a kereskedelmi csatornáknak, de egy email-címet sem találok. Kellene egy kis média ide!!!!
2010. okt. 7. 15:53
 132/190 anonim ***** válasza:
47%
Na ez csodálatos a kisfiam 15 hónapos és azóta kapja a napi 3 cseppet orvosi utasításra és természetesen a listán szereplő sorszámút,hát megöl a düh.És vajon mitől lesznek betegegek késöbb?
2010. okt. 7. 15:54
 133/190 anonim ***** válasza:

15:53

már megelőztek.Egyik anyuka már írt a tv2-nek.Írtak az rtl klubnak is,és az ogyinak is. :)Csak a válaszokat várjuk.Remélem foglalkoznak az üggyel.

2010. okt. 7. 15:55
 134/190 anonim ***** válasza:
De még mennyire hogy kellene,mert rajtunk kívül még hányan nem tudják????!!!!!!!
2010. okt. 7. 15:56
 135/190 anonim ***** válasza:

15:53-as vagyok. Már látom, hogy megelőztek, még nem tartottam ott a válaszok olvasásával.

Egyébként az én dokim sem tudott róla, és ő azt mondta, hogy régen a tablettákat vonták vissza, hogy ne azt adjuk a babáknak, mert a tárolás alatt elvész belőlük a vitamin tartalom. Na, kikerekedett a szemem, most akkor mi van?

Szóval nincs válasz még a kereskedelmi csatornáktól? Várhatunk rájuk, mi?

2010. okt. 7. 16:07
 136/190 anonim ***** válasza:
Szerintem az orcseppentővel adás azért nem jó ötlet, mert a nyitott üvegbe, amibe már egyszer is szippantottál az eredeti pipettával, már visszafolyhatott a kioldott anyag...
2010. okt. 7. 16:12
 137/190 anonim ***** válasza:

Miskolci vagyok. A gyerekorvos,védőnő nem hallott semmit. Felhívták az ÁNTSZ-t, ők sem tudnak semmiről.

Mondtam nekik, hogy a dolog valós, elvégre az ogyi honlapján is fent van.

Hát pasz........

2010. okt. 7. 16:17
 138/190 anonim ***** válasza:

szerkeszto@tenyek.hu

minél több levél érkezik, annál előbb foglalkoznak majd vele, úgyhogy írjatok csak minél többen!

Ha nincs ez a fórum én sosem tudom meg, de biztos nagyon sokan vannak, akik ezt nem olvassák, azért jó lenne ha tudnának róla ők is!

2010. okt. 7. 16:22
 139/190 anonim ***** válasza:
nem tudunk mást tenni csak várni,hogy reagálnak e.én is kiraktam iwiw-re is,meg netbabyre is.
2010. okt. 7. 16:43
 140/190 anonim ***** válasza:
na van valami hír az ogyi-tól?
2010. okt. 7. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!