SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
15:53
már megelőztek.Egyik anyuka már írt a tv2-nek.Írtak az rtl klubnak is,és az ogyinak is. :)Csak a válaszokat várjuk.Remélem foglalkoznak az üggyel.
15:53-as vagyok. Már látom, hogy megelőztek, még nem tartottam ott a válaszok olvasásával.
Egyébként az én dokim sem tudott róla, és ő azt mondta, hogy régen a tablettákat vonták vissza, hogy ne azt adjuk a babáknak, mert a tárolás alatt elvész belőlük a vitamin tartalom. Na, kikerekedett a szemem, most akkor mi van?
Szóval nincs válasz még a kereskedelmi csatornáktól? Várhatunk rájuk, mi?
Miskolci vagyok. A gyerekorvos,védőnő nem hallott semmit. Felhívták az ÁNTSZ-t, ők sem tudnak semmiről.
Mondtam nekik, hogy a dolog valós, elvégre az ogyi honlapján is fent van.
Hát pasz........
szerkeszto@tenyek.hu
minél több levél érkezik, annál előbb foglalkoznak majd vele, úgyhogy írjatok csak minél többen!
Ha nincs ez a fórum én sosem tudom meg, de biztos nagyon sokan vannak, akik ezt nem olvassák, azért jó lenne ha tudnának róla ők is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!