SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
Elvileg azt irja, hogy ezek a gyártási tételek nem is kerültek forgalomba, ugyhogy szerintem nincs ok aggodalomra. Inkább "örüljünk", hogy odafigyelnek és még mielőtt kikerült volna be is vonták.
Szép estét!
Előbb hívott egy anyuka, tőle tudom. én is megnéztem és az én Vigantolom gyártási száma is a felsoroltak között van. 5 hónapja kapja a lányom. Remek!
Holnap felhívom a védőnőt (de lehet még ő sem hallott róla) és a Patikába is megkérdezem mi van ilyenkor.
Azért a hírekben vagy valahol bemondhatnák, hogy tudjanak róla az anyukák. én eddig 10 barátnőmnek szóltam és mindenkinek rajta van a Vigantolja a listán. :(
Sajnos ezek a gyártási tételek bekerültek a forgalomba. Előbb írtam, hogy az enyém is a listán van és még pár anyukáé is. Mindannyian más Patikában és más hónapban vettük a Vigantolt.
A honlapon tényleg azt írja, hogy nem kerültek forgalomba Magyarországon, de én itt vettem a 13-iik kerületben, a másik barátnőm meg Káposztáson. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!