SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
Kedves 2-ik hozzászoló!
Légyszi linkkelj be mai erről szóló kérdéseket, mert nem találok egyet sem. Hátha okosabbak leszünk.
Eszerint elég rossz az arány, mert majdnem mindenki aki ír annak rajta van a Vigantolja, pedig elvileg azt írják nem is került forgalomba.
Köszi, hogy belinkelted, az én Vigantolom gyártási száma is a listán van, 6 hónapja vettem Vácon, azóta is minden nap adagolom a gyereknek!
A határozatban az van, hogy kioldódik valami a gumi részből, ami nem veszélyes. De akkor minek vonják ki a forgalomból? Kilóg a lóláb nagyon! Csak iszonyú dühös vagyok, mert lehet hogy folyamatosan mérgezem a gyerekem. Ilyenkor mi van? Kérdezett már valaki szakembert, hogy mi a teendő?
Engem is az idegesít, hogy azt írják nem okoz semmi bajt, de mégis kivonják a forgalomból rögtön, ráadásul fellebezésnek helye nincs. Ez kicsit ellentmond egymásnak.
Ráadásul azt írják Magyarországon nem került forgalomba belőle, de ez már a második félrevezetés.
Ráadásul most olvasom, hogy Szlovákiában a Híradóban is bemondták és felhívták az anyukák figyelmét erre. Itt meg. :(
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:12
Contergan a rendes neve...
Egyáltalán az OGYI tudja, hogy milyen gyártási sorszámú tételek kerülnek forgalomba Magyarországon?!
Mert eddig szinte mindegyik válaszadó cseppje, aki megnézte a visszavont gyártási számúak között szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!