Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Hallottátok, hogy a...

SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 6. 21:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/190 anonim ***** válasza:
100%

Én is irtam az Rtl-nek: Tisztelt Szerkesztőség!

Tegnap az interneten keresztül, egy fórumon értesültem róla, hogy a Vigantol nevezetü oldatos cseppek egy részét kivonták a forgalomból, mert az adagoló cumi részéből bizonyos anyag szivárog a gyógyszerbe. Beszéltem több anyukával és mint kiderült, az állitásokkal ellentétben igenis forgalomba került azokból is, amik hibásak, nekem is ilyen gyártási számú van itthon, amit mellesleg 3 hónapja adagolok a gyermekemnek. És sajnos ezzel a legtöbben igy vagyunk. Felháboritónak tartom, hogy ezt egy internetes fórumon kell megtudnom, nem értem, nem értjük, hogy erről miért nem tájékoztatták minimum az orvosokat, a védőnőket, hogy szólhassanak az anyáknak. Mindenesetre Önöknek megadom a cimet, ahonnan letölthető a határozat: [link]

Kérem Önöket, ha módjuk van rá, közöljék ezt a sajnálatos baklövést az esti hirekben, mert nagyon sok család használta, használja azt a bizonyos D vitamint, ami elvileg nem került forgalomba, és ki tudja, milyen következményekkel jár, ha ezt adagoljuk babánknak.

2010. okt. 7. 06:19
 82/190 anonim ***** válasza:
0%
Mi újság? Fejlemények? Valaki tud már valamit? Alig aludtam olyan ideges vagyok!!!!!!!!!!
2010. okt. 7. 07:12
 83/190 anonim ***** válasza:
47%
Ezek után most akkor adjátok a babának vagy nem?Fogalmam sincs mit csináljak...
2010. okt. 7. 07:49
 84/190 anonim ***** válasza:
100%

nekem annyit mondott a doki, gyógyszertárat hívjam ez ügybe.

Ök tudnak pontos választ adni. Tehát nem tud semmmit erről a doki.

Várom valaki hátha okosabbat tud írni.

2010. okt. 7. 07:53
 85/190 anonim ***** válasza:
23%

Én nem adom a babámnak az tuti amíg ki nem derül mi a helyzet a cseppel....sőt még lehet utána sem.

Majd eszik olyat amiben van D vitamin.

Régen sem kaptak a babák,és minden rendben volt!!!

2010. okt. 7. 08:09
 86/190 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok.nem sokára felhívom a védőnőt,és majd megírom mit mondott
2010. okt. 7. 08:13
 87/190 anonim ***** válasza:
47%
Mi is szereplünk a listán. 6 hónapja adom a kicsimnek és miskolci vagyok
2010. okt. 7. 08:14
 88/190 anonim ***** válasza:
100%
Mi megyünk 10 után a gyógyszertárba, majd írok.
2010. okt. 7. 08:15
 89/190 anonim ***** válasza:
100%
Na csajok, én most beszéltem a dokival aki azt mondta nekik kellett volna kapni körlevelet az ÁNTSZ-től ha valami gond lenne a Vigantollal, ne aggódjak sok hazugság kerül fel a netre! Én bízok benne, és mellesleg értesítene bármi gond lenne!
2010. okt. 7. 08:17
 90/190 anonim ***** válasza:
100%
Ha olvassátok még, akkor a Vigantol helyett írassatok fel D3 Fresenius nevű tablettás D vitamint az orvossal. Nálunk eleve ezt írják fel, nem a Vigantolt, mert ez állítólag jobban felszívódik. Napi fél tablettát kell összetörni (két kiskanál között szoktam), és így porítva tejhez vagy tápszerhez adni.
2010. okt. 7. 08:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!