SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
2010. okt. 6. 21:04
61/190 anonim válasza:
Köszönjük szépen a tv2-nek írt levelet. Szerintem nagyon korrekt, és remélem, hogy foglalkoznak is az üggyel.
62/190 anonim válasza:
SZerintem az rtl-nek is küldd el (fókusz pl.), több az esély, hogy lesz belőle valami!
63/190 anonim válasza:
21.57-es és a TV2-ös vagyok. Üzenem a kérdés kiírójának, hogy úgy tudod kiemelni holnap is a témát, hogy írsz egy új kérdést (mondjuk VIGANTOL botrány!)és belinkeled a kérdés alá ennek a kérdésnek a címét, ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Így olvashatják a holnap ide látogató, de vissza nem olvasó anyukák is.
64/190 anonim válasza:
Igen,jó a tv2-nek írt levél,reméljük foglalkoznak is majd vele,KÖSZÖNJÜK!!!!
65/190 anonim válasza:
Van egy módosítása a határozatnak:
66/190 anonim válasza:
Nagyon felháborító! Mi is a listán vagyunk :(( Nagyon ideges vagyok, holnap hívom is az orvosunkat! Mi, szülők óvjuk a gyermekeinket ahogy tudjuk, mást meg..... Remélem a média elkezd vele foglalkozni és többekhez eljutnak a hírek!
67/190 anonim válasza:
Nagyon durva!!! A miénk is rajta van, még jó hogy nem sokszor használtuk már mostanában. De ha most lenne ujszülöttem kiborulnék rendesen! Magyarországon minding el lehet titkolni, gyógyszervisszahívást, veszélyes hulladék tárolást stb.
68/190 anonim válasza:
21.57-es vagyok, ment az RTL klubnak is.
69/190 anonim válasza:
Rtlnek én is irtam, nah kiváncsi leszek....
70/190 anonim válasza:
22:25-nek
Ha EÜ-ben dolgozol esetleg tudod milyen baj lehet ebből? Mi oldódhat ki egy műanyagból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!