SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
22:19 vagyok.Köszi az információt,én most hallok erről,de aki nem olvassa ezt az oldalt.......!?
Most jó ideges lettem!
Igen 36 órának el kell telnie,hogy ki tudd emelni a kérdést:(
Sziasztok kedves anyukák!
Eü-ben dolgozom, a gyógyszerek elég közel vannak hozzám, és nem Magyarországon találták az a Vigantolt, amelyikből kioldódott a gumicseppentő. (Erről dokumentációt kaptunk). Az OGYI óvintézkedést tett, hogy visszahivják a patikákból, nagykerekből a vigantolt, hogy megnézzék, nálunk mi a helyzet. Remélem negatív lesz az eredmény! És állítólag már kiadták az engedélyt az új Vigantolra, így érdemes lecserélni szerintem. A patikába én biztos megkérdezném, hogy ez már a "jó vigantol?". Nagyon nagy gond akkor lenne, ha elkezdenék visszakeresni, hogy ki kapott az olajból. Taj szám alapján kilehet (vényköteles). Remélem valamennyit tudtam segíteni.
Jó éjt mindenkinek!
21.57-es vagyok megint. Írtam a TV2-nek, itt olvashatjátok a levelet, remélem ráharapnak az ügyre.
Tisztelt Szerkesztőség!
Kérem Önöket, hogy legyenek szívesek utánajárni az Országos Gyógyszerészeti Intézet által betiltott VIGANTOL gyógyszerkészítmény (csecsemőknek kötelező D-vitamin) körüli bizonytalanságnak. Ugyanis az OGYI kijelenti határozatában, hogy Magyarországon nem került forgalomba a betiltott gyártási számú készítmény, mégis rengeteg kisgyermek kapta és kapja ma is a betiltott szert, megfelelő tájékoztatás hiányában.
Névvel és telefonszámmal ellátott elektronikus levélben kértem az OGYI állásfoglalását, de gondolom, mint magánszemélynek nem igazán fognak gyorsan válaszolni.
Az országos médiának azonban van annyi kényszerítő ereje, hogy ne lehessen az íróasztal fiókjában megoldani a kérdést. Főleg tájékoztatni kellene az érintett több ezer vagy inkább több tízezer családot, hogy veszélyes készítmény adagolnak gyermeküknek.
Belinkelem a határozatot, továbbá egy fórumlinket is közzéteszek, igazolva azt, hogy számos kisgyermekes család érintett e botrányszagú ügyben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Fáradozásukat ezúttal is megköszönöm a fórum tagjainak nevében is.
Tisztelettel:
Név
Telefonszám
22.22-es vagyok. Persze nem lepett meg.. Jó éjt mindenkinek!
Köszi hogy kiírtad a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!