Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Hallottátok, hogy a...

SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 6. 21:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/190 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nagyon durva!Köszi, hogy kiírtad a kérdést.Természetesen a mienk is rajta van a listán.Több, mint három hónapja adom a kisfiamnak dupla adaggal.
2010. okt. 6. 21:49
 22/190 anonim ***** válasza:
21.12es vagyok, akit összekevertek a 21.13assal. Szerintem fogalmuk sincs. Azért én holnap megkérdem a dokimat, hogy most mi van. Én ha jól emléxem még tavaly vettem ezt az üveget, "szerencsére" csak 2x kapott belőle eddig a lányom.
2010. okt. 6. 21:49
 23/190 anonim ***** válasza:
47%
A miénk is a listán van. Aki beszél orvossal holnap, az minél hamarabb írjon.
2010. okt. 6. 21:53
 24/190 anonim ***** válasza:
47%
Én is holnap viszem védőoltásra a kislányom. Rákérdezek és persze megírom, hogy mit mondott. Kislányomnak 14 hónapja adom. A mostani üvegünk mondanom se kell, hogy rajta van a listán.
2010. okt. 6. 21:53
 25/190 anonim ***** válasza:
47%
az ogyi mossa kezét,ezzel a nyilatkozattal.szerintem ezt akkor is jelenteni kéne,még ha szerintük nincs is gáz.Csak kérdés,hogy kinek és hol érdemes jelezni ezt?
2010. okt. 6. 21:54
 26/190 anonim ***** válasza:

21:53-as vagyok

Nagyon köszönöm a kérdés kiírójának. Ha nem olvasom nem is tudom meg.

2010. okt. 6. 21:55
 27/190 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém is rajta van, baromira ideges vagyok, mi szart kell még megetetni szegény kis picurokkal?!
2010. okt. 6. 21:56
 28/190 Adnil25 ***** válasza:
47%

Köszi hogy belinkelted, a miénk is a listán van, ráadásul a miénk most fogyott el.

Meg ha nem is jelent meg Magyarországon (elméletileg) ezek a gyártási számú gyógyszerek, akkor miért kellett visszavonni?Azért elég érdekes nem? Holnap megyek a doktornénihez és megkérdezem.

2010. okt. 6. 21:56
 29/190 anonim ***** válasza:
47%
A miénk is a listán van. Tavasszal kapta utoljára a fiam, most szedtem pont elő a hűtőből, mert a védőnő mondta, hogy folytassam az adását. Hát ezt már nem fogom, de tavasszal megkapta az üveg harmadát:(Szuper:(És ha nem nézem meg a kérdést, sosem derül ki számomra, hogy kivonták...Azért alaposabban is tájékoztathatnának minket, akkor, amikor a normál híradóból is egy csomó érdektelen dologról értesülünk!
2010. okt. 6. 21:57
 30/190 anonim ***** válasza:
100%

Írtam egy e-mailt az OGYI-nak ezzel a szöveggel:

Tisztelt Gyógyszerészeti Intézet!

Tudomásunkra jutott, hogy a Merck Kft. által forgalomba hozott VIGANTOL 20000 NE/ml gyógyszerkészítmény egyes gyártási tételeit kivonták a forgalomból. A határozatukban ( [link] ) kijelentik, hogy Magyarországon veszélyes termék nem került forgalomba.

Azonban számos anyukával egyeztetve tájékoztatom Önöket, hogy nagyon sok betiltott gyártási tételű készítmény van a családoknál, személy szerint 6 hónapja adagolom én is minden nap a kisbabámnak.

Kérem szakmai javaslatukat arra vonatkozóan, hogy lehet-e a gyógyszert adagolni továbbra is vagy fennállhat-e valamilyen veszélyeztetés a további adagolás során.

Válaszukat megköszönöm és kérem mielőbbi javaslatukat.

Név

Telefonszám

Kíváncsi vagyok, hogy mikor válaszolnak és mi lesz a reakció. Ha van visszajelzés, közzéteszem itt.

2010. okt. 6. 21:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!