SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
21:53-as vagyok
Nagyon köszönöm a kérdés kiírójának. Ha nem olvasom nem is tudom meg.
Köszi hogy belinkelted, a miénk is a listán van, ráadásul a miénk most fogyott el.
Meg ha nem is jelent meg Magyarországon (elméletileg) ezek a gyártási számú gyógyszerek, akkor miért kellett visszavonni?Azért elég érdekes nem? Holnap megyek a doktornénihez és megkérdezem.
Írtam egy e-mailt az OGYI-nak ezzel a szöveggel:
Tisztelt Gyógyszerészeti Intézet!
Tudomásunkra jutott, hogy a Merck Kft. által forgalomba hozott VIGANTOL 20000 NE/ml gyógyszerkészítmény egyes gyártási tételeit kivonták a forgalomból. A határozatukban ( [link] ) kijelentik, hogy Magyarországon veszélyes termék nem került forgalomba.
Azonban számos anyukával egyeztetve tájékoztatom Önöket, hogy nagyon sok betiltott gyártási tételű készítmény van a családoknál, személy szerint 6 hónapja adagolom én is minden nap a kisbabámnak.
Kérem szakmai javaslatukat arra vonatkozóan, hogy lehet-e a gyógyszert adagolni továbbra is vagy fennállhat-e valamilyen veszélyeztetés a további adagolás során.
Válaszukat megköszönöm és kérem mielőbbi javaslatukat.
Név
Telefonszám
Kíváncsi vagyok, hogy mikor válaszolnak és mi lesz a reakció. Ha van visszajelzés, közzéteszem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!