SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
Sziasztok.
Teljesen tanácstalan vagyok hogy most mit tegyek. Délután megyünk a dokihoz, és mondom is majd neki, hogy mi a helyzet (ha nem tudná). 6 hónapos a kisfiam és most kéne íratni neki D-vitamint. Már hétfőn mondtam neki hogy nem lehet kapni, de csak azért is azt írta fel.(mert múlthét pénteken még volt az egyik gyógyszertárba). Most megpróbálom mégegyszer.
Az lehetséges hogy nem kaptak ilyen határozatot a gyermekorvosok?
Lehet hogy egy kicsit túlaggódom ezt a dolgot, de nem bízok már másban.
22.22-es vagyok.
Most hívtam a védőnőt, sajnos ő sem tud semmit sem róla. De most hívott vissza, sajnos a gyógyszertárak sem tudnak mit mondani, most megy a gyerekorvosokhoz. Addig is azt javasolta, függesszük fel a Vigantol adagolását.
A mienk is rajta van, amit 1,5 hónapja kap. De mivel olvasok itt régebbieket, valahogy van egy olyan sejtésem, hogy az előző üveggel is rajta volt... De ugye azt már kidobtam. Hát kíváncsian várom a fejleményeket.
De ha kivonták, akkor elvileg a gyógyszertárnak vissza kellene vennie a már kiadott termékeket, nem? Nos én a blokkot már rég kidobtam, így is visszavennék, ha erre kerülne sor?
Sziasztok!
Voltam az orvosnál,megkérdeztem,azt mondta,hogy ne adjuk addig neki,amíg nem tud ő is biztosat.....
Könyörgöm, olvassátok már el!!!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!