Sziasztok, én is beszéltem a dokinkkal, nem tud róla ő sem, azt mondta, hogy valszeg azért, mert még friss az infó, de majd megnézi a honlapot. Ha gond van őket szokták értesiteni. Annyit mondott még, hogy amig ilyen bizonytalanság van, addig ne adjam a vigantolt, a gyógyszertárral beszéljek ezügyben.
2010. okt. 7. 10:04
102/190 anonim válasza:
Sziasztok!
Felhívtam az orvosunkat és a védőnőnket is! Egyik sem hallott róla. Mindkettőnek átküldtem a javított határozatot. Kíváncsi leszek, hogy mit fognak mondani!
2010. okt. 7. 10:31
103/190 anonim válasza:
Sziasztok! Én is most hívtam a védőnőt és ő sem tud semmit (18. ker. Bp.). Mondta, hogy utánaérdeklődik, beszél a dokival és majd értesít. Szerinte gyógyszertári orrcseppentővel lehet addig adni (én nem adom úgy sem!).
Olvastam a fresenius D3 vitaminos HSZ-t is, de ott a betegtájékoztatón az van, hogy 3 éves kor alatt nem javasolt (hanem helyette az olajos csepp, ami ugye a Vigantol). No egy-két hét D vitamin nélkül nem a világ, én várok még. :)
2010. okt. 7. 10:36
104/190 anonim válasza:
Azért tök jó,hogy egy orvos és védőnő se hallott semmit. Hol élünk?
2010. okt. 7. 10:42
105/190 anonim válasza:
Nálunk tényleg CSAK ezt írja a doki, eleve azt mondta, a Vigantolt felejtsem el, mert olyan, mintha nem is kapna semmilyen D vitamint a gyerek.
Egyébként régen is ezt kaptunk, mert nem volt Vigantol.
2010. okt. 7. 10:44
106/190 anonim válasza:
A miénk is rajta van a listán, és nálunk sem hallott még semmit a védőnő erről:( Szóltam neki, most konzultál a gyerekdokikkal hogy mi legyen...
2010. okt. 7. 11:05
107/190 anonim válasza:
Most jövök a gyógyszertárból, ott sem tudnak ilyesmiről, szóval ez egyre érdekesebb... de azért ha valakinek bármi új infója van azt írja meg ide!!!
Köszi
2010. okt. 7. 11:14
108/190 anonim válasza:
Siófoki vagyok,itt sem tud senki róla.Kisfiam 10 hónapja kapja,természetesen a listán van.Doktornőnkkel beszéltem ma,amig bizonytalanság van,azt mondta ne adjam neki.
2010. okt. 7. 11:17
109/190 anonim válasza:
Az enyém is listás... remélem, tényleg nem káros, 1 évig adtam a babámnak
2010. okt. 7. 11:41
110/190 anonim válasza:
akkor ez már több mint egy éve van forgalomba, hogyan lehet hogy csak most jött ki ez a probléma?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!