SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
2010. okt. 6. 21:04
151/190 anonim válasza:
A mi gyógyszerészünk azt mondta, az új csomagokban, amik érkeznek, már műanyag a cseppentő, és minden tételt szúrópróbaszerűen megvizsgáltak, de nem volt benne szennyezőanyag. Vagyis ha műanyag a cseppentője nem gumi, akkor az már jó:)
152/190 anonim válasza:
Engem az érdekel milyen következménye lehet ha ezt kapta, ja és mi aza az anyag?
Álljon ki valaki és mondja el végre mi bajt okozhat ez a szar vagy okozott!!!!!
153/190 anonim válasza:
Azt írja az Ogyi, hogy nincs biztonsági kockázat, de ha nincs, akkor miért vonja be? Felháborító az egész... Az enyém listás és a brátnőmé is. :(( Ha valakinek lesz friss infója, az írja ki legyen szíves.
154/190 anonim válasza:
A szóban forgó bűzlő szennyeződést a vinilciklohexén okozhatta, mely a cseppentő gumigömböcskével való érintkezéskor feloldódhat”, mondta Ján Gavenčiak a Merck KGAA Darmstadt cég szlovákiai képviselője.Bár a páciens egészségére nem veszélyes, a cég megelőző célzattal vonta be a gyógykészítményt”, egészítette ki Ján Gavenčiak.
156/190 anonim válasza:
következményekről még nem hallottunk.
157/190 anonim válasza:
Sziasztok!
Mai friss infó, hogy ismét forgalomban van a VIGANTOL OLAJ, visszavonta az OGYI a korábban kiadott határozatot. NINCS egészségkárosító hatása a babákra nézve, nyugodtan adhatjátok, SŐT adjátok a piciknek, hiszen a csont-és fogazat fejlődéséhez feltétlenül szükség van rá!
Nekem ezt küldte a védőnőm!
Tudd erről valaki valamit?
Én már komolyan semmit nem értek!
158/190 anonim válasza:
A blogomban írt ma este egy anyuka, hogy felhívta az OGYI-t, és azt tanácsolták nek, hogy NE ADJA a Vigantolt!!!
159/190 anonim válasza:
Mostmár tényleg nem tudom adjam vagy ne. A médiát úgy látszik nem érdekelte a téma, sehol nem hallottam egy szót se erről,hiába írtatok neki.
160/190 anonim válasza:
22:25 Ha visszavonta volna, akkor miért van még kint a honlapjukon, hogy bevonták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!