SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
Még jó, hogy nem adtam egy cseppet sem a lányomnak.
Amúgy azt írja, hogy a cseppentő gumiból valami kioldódott, és nem jelent biztonsági kockázatot.
Ne tojjatok be azonnal.
"Ne tojjatok be azonnal."
Akkor te miért is nem adod a gyerekednek??? Ha nincs mitől félned, akkor te is adhatod, nemigaz?!
Most jöttem az orvostól. Azt mondta h már a Kossuth rádióba bemondták.
Amúgy aki meg azt írja h ő vett szemcseppentőt (vagy mit), annak elárulnám, h az új Vigantol ára 311 Ft! Nem egy nagy összeg és szerintem senkinek nem kéne gondolkodnia, h vegyen-e újat vagy sem.... (akinek nem inge az természetesen ne vegye magára, szerencsére többen vagyunk itt, akiknek nem kérdéses, h másikat veszünk)
Ez a módosítás szerintem csak megfogalmazásbeli különbséget tartalmaz... lényegit nem. A lényeg, hogy a magyarországi tételekben eddig nem mutatták ki, de mivel azonos helyen, időben, módon gyártották a hibás termékekkel, ezért elképzelhető (szerintem valószínű), hogy ugyanúgy hibásak.
A mi védőnőnk már tudott róla, mire szóltam és azt mondta, hogy akinél ilyen gyári szám van, ott átmenetileg szüneteltetik az adását. Ennek ellenére nem ő szólt nekem, hanem én neki, tehát kíváncsi vagyok hogy mikor szólt volna, hogy szüneteltessem.. na mindegy. Ezekből a tételekből, akinél régi cseppentős van szerintem senki ne adja (dehát lelke rajta). Én az újat sem fogom adni.
Semmi sem történik, ha kimarad pár hét, de ha egyátalán nem kapnak külön D-vitamint akkor is meg fognak nőni a babáink, higyjétek el :-)
14:16!
Igen, rajta van :((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!