Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Hallottátok, hogy a...

SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 6. 21:04
 161/190 anonim ***** válasza:
27%
Persze, hogy a médiát nem érdekelte! Nincs szenzáció értéke... Nem halt meg senki, nem került senki életveszélybe (hála a jó istennek!!!!!). Most az iszap árral van tele minden híradás. Tény, hogy az is nagyon borzasztó, de legalább megemlíthették volna, hogy ilyen probléma merült fel egy csecsemőknek, kisgyerekeknek adandó vitamin körül.
2010. okt. 7. 22:56
 162/190 anonim ***** válasza:
26%

Még jó, hogy nem adtam egy cseppet sem a lányomnak.

Amúgy azt írja, hogy a cseppentő gumiból valami kioldódott, és nem jelent biztonsági kockázatot.

Ne tojjatok be azonnal.

2010. okt. 8. 08:29
 163/190 anonim ***** válasza:
76%

"Ne tojjatok be azonnal."

Akkor te miért is nem adod a gyerekednek??? Ha nincs mitől félned, akkor te is adhatod, nemigaz?!

2010. okt. 8. 09:09
 164/190 anonim ***** válasza:
54%

Most jöttem az orvostól. Azt mondta h már a Kossuth rádióba bemondták.

Amúgy aki meg azt írja h ő vett szemcseppentőt (vagy mit), annak elárulnám, h az új Vigantol ára 311 Ft! Nem egy nagy összeg és szerintem senkinek nem kéne gondolkodnia, h vegyen-e újat vagy sem.... (akinek nem inge az természetesen ne vegye magára, szerencsére többen vagyunk itt, akiknek nem kérdéses, h másikat veszünk)

2010. okt. 8. 11:58
 165/190 anonim ***** válasza:
Bemondták az m1 déli hiradójában,hogy kivonták a forgalomból a Vigantolt.
2010. okt. 8. 12:23
 166/190 anonim ***** válasza:
Ma voltam a dokinál újat íratni, nem szóltam neki egy szót sem, már ő mondta,hogy mi a helyzet, a gyógyszertárban meg nem is volt már semmilyen, nem tudják mikor lesz az új.
2010. okt. 8. 12:28
 167/190 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, hogy bevonták, mert reggel a Neo Fm-en nyilatkozott az OGYI-tól valaki és elmondta, hogy semmi probléma a Vigantollal, lehet továbbra is használni, és hogy a rémhírek ellenére nincs belőle hiány a patikákba. Nagyon képben vannak...
2010. okt. 8. 12:46
 168/190 anonim ***** válasza:
70%

Ez a módosítás szerintem csak megfogalmazásbeli különbséget tartalmaz... lényegit nem. A lényeg, hogy a magyarországi tételekben eddig nem mutatták ki, de mivel azonos helyen, időben, módon gyártották a hibás termékekkel, ezért elképzelhető (szerintem valószínű), hogy ugyanúgy hibásak.

A mi védőnőnk már tudott róla, mire szóltam és azt mondta, hogy akinél ilyen gyári szám van, ott átmenetileg szüneteltetik az adását. Ennek ellenére nem ő szólt nekem, hanem én neki, tehát kíváncsi vagyok hogy mikor szólt volna, hogy szüneteltessem.. na mindegy. Ezekből a tételekből, akinél régi cseppentős van szerintem senki ne adja (dehát lelke rajta). Én az újat sem fogom adni.

Semmi sem történik, ha kimarad pár hét, de ha egyátalán nem kapnak külön D-vitamint akkor is meg fognak nőni a babáink, higyjétek el :-)

2010. okt. 8. 13:46
 169/190 anonim ***** válasza:
6633601-nem tudjátok rajta van?nem tudom megnyitni.Köszi
2010. okt. 8. 14:16
 170/190 anonim ***** válasza:

14:16!

Igen, rajta van :((((((((((((

2010. okt. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!