SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?
2010. okt. 6. 21:04
31/190 A kérdező kommentje:
Na ez elég durva arány, azt hittem, amikor kiírom a kérdést, hogy lesz még pár anyuka rajtam kívül aki így járt, de eszerint nem. Aki holnap megy dokihoz az feltétlenül ossza meg velünk mit mondtak neki. Köszönöm!
Én is beszélek a védőnőmmel, de szerintem ő tőlem fogja megtdni az egészet. :(
2010. okt. 6. 21:59
32/190 anonim válasza:
Nekünk is a listán szereplő gyáriszámú van itthon.
33/190 anonim válasza:
A miénk is rajta van a listán... nagyon sokadik vagyok :( 4 hós a kisfiam.... szuper :S
34/190 anonim válasza:
A miénk 6619301 (az is rajta van a listán). Debreceni vagyok. Kiderül, hogy az utobbi pár honapban csak ezek a sorszámú cseppek voltak forgalomban. Szinte az egészet odaadtam neki (7 honapos a lányom). Az már nem segít rajtunk, ha most kivonják a forgalombol. Nagyszerű, így vigyázzunk a gyerekeinkre, és mások felelőtlensége miatt betegszenek majd meg. (úgy látszik erre az országra ez jellemző) És utolag már úgysem lehet bebizonyítani, hogy emiatt lettek betegek. Most nagyon felbosszantottam magam.
35/190 anonim válasza:
Marha jó, szerencsére én csak 3 napja adom kisfiamnak, frissen kiváltott, és én is listán vagyok. Aki beszél dokival, írja már meg, hogy mi újság?
36/190 anonim válasza:
azért nem kell bepánikolni semmi baja nem lesz a babáknak. elővigyázatosságból vonták be hogy ne is legyen. A gumiból kioldott anyag nem okoz kárt az egészségükben.
37/190 anonim válasza:
Megnézem én is a számunkat.Holnap jön a védőnőnk, de ő sosem tud semmit.
Én is várom azt, aki holnap megkérdezi az orvosát.Ha nem jön hír, felhívom a főorvost, akivel ma beszéltem vizsgálataink ügyében.Ő nagyon segítőkész.
38/190 A kérdező kommentje:
21.57-es, köszi a levelet! (Akár ezt a fórumkérdést is belinkelhetted volna, hogy lássák mennyien vagyunk érdekeltek, és szerintem a szám csak emelkedni fog.) Kiváncsi vagyok mit válaszolnak, de szerintem azt nem, hogy nyugodtan add tovább a babádnak, ha kivonták a forgalomból.
2010. okt. 6. 22:03
39/190 anonim válasza:
2 nappal ezelőtti a határozat, tehát nyilván sok ment eddig vásárlókhoz, mivel eddig forgalomban voltak. ezen nincs mit csodáékozni. mindezzel együtt felháborító az egész!
40/190 anonim válasza:
21:57
Ha válaszolnak kérlek írd ki,hogy mit mondtak.Addig én nem adom tovább,bár kb már 10 hónapja kapja minden nap.És ha valamelyik babának baja lesz ,akkor mit mondanak.egyáltalán tesztelték,hogy 100%-osan nem árt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!