Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Hallottátok, hogy a...

SOS! Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból tegnapi hatállyal?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 6. 21:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/190 A kérdező kommentje:

Na ez elég durva arány, azt hittem, amikor kiírom a kérdést, hogy lesz még pár anyuka rajtam kívül aki így járt, de eszerint nem. Aki holnap megy dokihoz az feltétlenül ossza meg velünk mit mondtak neki. Köszönöm!

Én is beszélek a védőnőmmel, de szerintem ő tőlem fogja megtdni az egészet. :(

2010. okt. 6. 21:59
 32/190 anonim ***** válasza:
47%
Nekünk is a listán szereplő gyáriszámú van itthon.
2010. okt. 6. 22:02
 33/190 anonim ***** válasza:
47%
A miénk is rajta van a listán... nagyon sokadik vagyok :( 4 hós a kisfiam.... szuper :S
 34/190 anonim ***** válasza:
11%
A miénk 6619301 (az is rajta van a listán). Debreceni vagyok. Kiderül, hogy az utobbi pár honapban csak ezek a sorszámú cseppek voltak forgalomban. Szinte az egészet odaadtam neki (7 honapos a lányom). Az már nem segít rajtunk, ha most kivonják a forgalombol. Nagyszerű, így vigyázzunk a gyerekeinkre, és mások felelőtlensége miatt betegszenek majd meg. (úgy látszik erre az országra ez jellemző) És utolag már úgysem lehet bebizonyítani, hogy emiatt lettek betegek. Most nagyon felbosszantottam magam.
 35/190 anonim ***** válasza:
47%
Marha jó, szerencsére én csak 3 napja adom kisfiamnak, frissen kiváltott, és én is listán vagyok. Aki beszél dokival, írja már meg, hogy mi újság?
 36/190 anonim ***** válasza:
80%
azért nem kell bepánikolni semmi baja nem lesz a babáknak. elővigyázatosságból vonták be hogy ne is legyen. A gumiból kioldott anyag nem okoz kárt az egészségükben.
 37/190 anonim ***** válasza:

Megnézem én is a számunkat.Holnap jön a védőnőnk, de ő sosem tud semmit.

Én is várom azt, aki holnap megkérdezi az orvosát.Ha nem jön hír, felhívom a főorvost, akivel ma beszéltem vizsgálataink ügyében.Ő nagyon segítőkész.

2010. okt. 6. 22:03
 38/190 A kérdező kommentje:
21.57-es, köszi a levelet! (Akár ezt a fórumkérdést is belinkelhetted volna, hogy lássák mennyien vagyunk érdekeltek, és szerintem a szám csak emelkedni fog.) Kiváncsi vagyok mit válaszolnak, de szerintem azt nem, hogy nyugodtan add tovább a babádnak, ha kivonták a forgalomból.
 39/190 anonim ***** válasza:
2 nappal ezelőtti a határozat, tehát nyilván sok ment eddig vásárlókhoz, mivel eddig forgalomban voltak. ezen nincs mit csodáékozni. mindezzel együtt felháborító az egész!
 40/190 anonim ***** válasza:
47%

21:57

Ha válaszolnak kérlek írd ki,hogy mit mondtak.Addig én nem adom tovább,bár kb már 10 hónapja kapja minden nap.És ha valamelyik babának baja lesz ,akkor mit mondanak.egyáltalán tesztelték,hogy 100%-osan nem árt?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!