A natúr joghurt miért tiltólistás?
Egyetlen bizonyíték sincs arra, hogy a stabil inzulinszint megelőzi a rákot, egyetlen egy sem.
Annyira még nem is régi ez a lowcarb irányzat, hogy lenne annyi alany, hogy össze lehetne hasonlítani. A jelen kutatások már inkább mutatnak abba az irányba, hogy a rákért vírusok tehetők felelőssé, úgy képesek a génállományt megváltoztatni, hogy az később öröklődik is, de itt minden csak feltételezésen alapszik, semmire sincs bizonyíték. Az is köztudott, hogy az elszigetelt népcsoportok között a rákos megbetegedések is ritkábban fordulnak elő vagy nincsenek is ilyen esetek, miért nem?
Atomkísérletek folynak mindenütt a világon, annyi rádióaktív elem van a levegőben, mint még soha, a rákot az inzulinra fogni igen felelőtlen kijelentés lenne.
Nekem 8.
A lowcarb táplálkozás a legrégebbi, legtermészetesebb.
(a 'nekem 8-ba' beletartozik az is, hogy akkor a tejivók több DNS-t károsító vírust vagy rádioaktív részecskét vonzanak magukhoz, engem a végeredmény érdekel márpedig ez a betegség)
Egy kedvencem. Persze már megtanultam, hogy a cukorbetegségnek semmihez sincs köze, főleg nem a cukorhoz, a tejhez vagy a mai táplálkozási szokásokhoz, de azért én még mindig óvnám a gyerekeket..
Ezt a két összefoglalót tárolom egyébként linkelgetésre, olyan jópofák.
Már ne haragudj, de hülyeséget irni akárki tud, attól, hogy felteszi az internetre, még NEM lesz igaz a dolog.
Egyetlen TUDOMÀNYOS cikket sem tudsz mutatni a témáról, csak ilyen-olyan botcsinálta "szakértöket", akik ugyan nem végeztek semmiféle kutatást a témában, de kategórikusan kijelentenek olyan dolgokat, amit minden épeszü ember tud, hogy NEM IGAZ!
Értem. Tehát aki a tej egészségre gyakorolt hatását esetleg negatívan tünteti fel, az már botcsinálta kutató.
És akkor mi kell ahhoz, hogy valakinek igaza legyen? Nagyot kell tudni ütni? Vagy kell hozzá egy jó zsíros támogatói háttér, és a pénzhez lesz köthető az igazság?
Hány embernek kell megbetegednie, meghalnia ahhoz hogy te (Ön) elkezdjen kételkedni mondjuk a tejben?
Ugyan kit érdekel, ha ismeretlenek foggal-körömmel védelmezik a tejet? Vagy a gabonákat? Amíg engem nem kényszerítenek rá, hogy bármelyiket is kötelezően egyem, addig egészségükre, mindenki a maga sírját ássa. Fanatikusoknak írhat az ember bármit, mindenre csak legyintenek, ami nem esik egybe a nézeteikkel. Mindent el lehet bagatellizálni, sőt a nyilvánvalót is lehet tagadni. Az, hogy esetleg el is lehet gondolkodni valamin, eszükbe sem jut. Aki meg szembemegy a normákkal, a szokásokkal, az már megtette ezt és valószínűleg megteszi újra és újra. De erre nem mindenki képes vagy hajlandó... A történelem folyamán is sok ilyenre volt már példa. Az újítás mindig ellenállásba ütközik. Aztán sokszor észrevétlenül válik új normává. Hiába minden érv, úgyis az idő és a tapasztalat hozza meg a változást... a szokásokban is, meg a gondolkodásmódban is.
És bocs az offért, de ez most kikívánkozott azután, hogy végigolvastam az eddigi mellébeszéléseket. -.-"
Elakadtam a postok olvasásánál, mert a szokásos ábra: néhány fanatikus hívő próbálja meggyőzni a szkeptikusokat. Ez az a vita, ami nem vezet sehova.
Én kevés tejet és gabonát fogyasztok, de egyszerűen azért mert ehhez van kedvem.
A mostani embereket egy-két évente meg lehet etetni valami csodamódszerrel, (ami nem biztos, hogy alaptalan) aminek az a lényege, hogy elhidd, ha valami tekerést adsz elő a táplálkozásodban, akkor egész nap dögölhetsz a tv előtt, szívhatod a kipufogógázt és idegeskedhetsz, ezer évig fogsz élni.
Hát nem! A "természeti" népek, meg a nagy öregek, akár eszkimók, akár kaukázusiak egész nap mozognak, tesznek-vesznek, jó levegőn vannak és nem stresszelnek. Ezt semmilyen táplálkozással nem tudod kiváltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!