Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleolit diéta okozta egészség...

Paleolit diéta okozta egészségügyi problémák érdekelnének. Ha valaki tapasztalt ilyesmit leírná pontosan hogy mik voltak azok és mennyi idő után jöttek elő?

Figyelt kérdés
Légszi olyanok ne írjanak, akik szerint ha valami baj van a paleoval akkor az illető rosszul csinálja. Nem érdekel a mellébeszélés, csak a tények.
2013. jan. 15. 13:37
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a hajhullást az okozta, hogy a szervezeted elkezdett méregteleníteni? Ugye kevesebb mérget ettél. Ez csak egy ötlet, de nekem mindig akkor szokott hullani a hajam, ha nagyon tele vagyok méreganyagokkal, és már így méregtelenít a szervezet.
2013. febr. 5. 14:50
 52/55 anonim ***** válasza:
54%
Nekem paleo elott nagyon hullott a hajam de akkor elig ettem zsirosat most amiota plaeozom elkezdtem d vitamint szedni meg omega3 at plusz zsirosabban taplalkozom teljesen megszunt a hajhullas:) nagyon orulok
2013. febr. 24. 22:37
 53/55 anonim ***** válasza:

Tavaly szeptemberben elkezdtem a paleo étrendet. Folyamtosan tönkre ment a hajam minősége, hullott is. Rettenetesen fáradt voltam, belülről rázott a hideg, folyamatosan fájt a fejem, az egyik szememre rosszabbul kezdtem látni. A labor kimutatta, hogy pajzsmirigy alulműködésem van.Visszatértem a régebbi táplálkozásomra, két hónap múlva jók lettek az értékeim. Újra elkezdtem a paleot és újra jelentkeztek a tüneteim. Ja és a hízás is!

Most megint abba hagytam és folyamatosan javulok. Nem értem, hogy nekem mér nem jó. D vitamint is szedtem mellette.

2013. jún. 10. 17:26
 54/55 anonim ***** válasza:
Ilyenkor lehet pontosan elemezni az étrendet. Nyilván nem a cukor hiányzik vagy a fehér liszt segíti a pajzsmirigy egészséges működését.
2013. jún. 10. 17:37
 55/55 A kérdező kommentje:
nem tudhatjuk fogyaszt-e cukrot vagy fehér lisztet.
2013. jún. 11. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!