Nyersvegán (811) étrenddel mennyi idő alatt lehet lefogyni?
Azaz mennyiről mennyire fogytatok mennyi idő alatt?:)
Tudom, hogy ez nem fogyókúra, hanem életmód, de azt szeretném tudni, hogy fogyókúra (nemvegán paleo) után vagy nélkül érdemesebb-e belevágni a nyersvegán étkezésbe. (Sajnos most egy ideig a fogyás lesz az elsődleges szempont).
Legyetek szívesek, a válaszokban ne próbáljatok meggyőzni a paleó vagy a (nyers)vegán étrend hátrányairól. Köszönöm előre is!
Ez attól függ milyen sokáig éheztetted magad.Ha nem diétáztál keményen akkor nagyon hamar megindul a fogyás.Főleg ha sok rajtad a víz.Én 811ezek az év nagy részében, egyedül ünnepekkor eszek úgy mint a többiek persze még mindig Vegan módra.Most pl felszedtem 5 kilót az ünnepek alatt, de ez le fog menni 1 hónap alatt, mert a szervezetem már tudja hol kell lennie súlyt illetően (és persze a súly nagy része csak víz).
Érdemes-e belevágni? Az nem kérdés!Leírhatatlan a különbség a normál étkezés és a 811 közt.A kalóriaszámolgatás és megvonás az anorexiásoknak való, én szeretek enni. :D
811-en nem igaz hogy a jóból is megárt a sok, van hogy napi 5ezer kalóriát eszem 68 kilósan és mégis vékony maradok.Nincs bűntudat.
Egy hátránya van.Télen nehéz tartani magad, mert rengeteg energiád lesz, de ilyen hidegben alig lehet kimozdulni.Alig várom a nyarat, halálra fogom magam kajálni és egész nap a szabadban leszek.Dinnyét is nagyon ennék már. :D
Nagyjából ennyi, de érdemes elolvasni a 811es könyvet (Doug Graham) az mindent leír.Lehet hogy 1 év alatt fogysz le, lehet 6 hónap, lehet 3 hónap.Tényleg attól függ hogy eddig mennyire kínoztad a tested.
Szerintem egyből kezd el a 811-et.Lehet van rajtad egy csomó víz és akkor azonnali a fogyás.Plusz fenomenális érzés szimplán létezni ha így eszel.Felejtsd el a diétázást, nem illik a természet rendjébe. Szólj ha látsz kalóriát számoló majmokat. :D
Nincs gyorsfix, azzal többet ártasz.Ha 811el fogysz nem fogsz izmot veszíteni ami nagyon is fontos.
A nyersvegán is egy "paleo" mód.
Igen, csökkenhet mindenféle allergiád a gabonák, tejtermékek, burgonya fogyasztás kiiktatásával.
Jah, hogy kategória is van? O.o
Azt nem láttuk vagy nem láttam.
Én is visszaálltam az ünnepek után és sosem csalódok benne.Gratulálok a teljesítményedhez. :D
Arra figyelj hogy egyél elég gyümölcsöt, tudom nehéz, de akkor lesz az igazi.A magvak sem rosszak, de velük óvatosan ha fogyni akarsz.A lényeg hogy csak mértékkel, a gyümölcsöt és zöldséget limit nélkül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!