Miért nem jön helyre a bőröm?
Vitaminhiány?
Alszol-e eleget?
Illetve van-e valami, amit most eszel, de amikor helyrejött a bőröd, akkor nem ettél?
Mit értesz az alatt, hogy nem tudsz teljesen szigorú diétát tartani?
Bocsi az off-ért, de én is küszködöm a pattanásokkal, meg úgy általában a bőrömmel. Kb. 10 napja tértem át a paleora, s ettől az étrendtől várom, hogy helyre rakja a bőröm. Megjegyzem, nem vagyok tini, 20 vagyok, már igazán nem kellene pattanásosodnom. Én 100%-ig mindent betartok, szóval csak magvakat, friss gyümölcsöt és zöldséget eszem, néha azért lecsúszik 1-2 db aszalt gyümölcs is, továbbá halat, tojást és gombát. Amit eddig tapasztaltam az az, hogy nem fejlődött ki a bőrömön egyetlen egy új pattanás sem (talán 1 mégis, ha jól meggondolom, de az semmi), viszont a szemem alatti sötét karikák továbbra is ott virítanak ahol eddig is, s az orromról azok a csúnya fekete mitesszerek sem akarnak elmúlni. Pedig a paleo azt igéri, hogy ezekre a bajokra is gyógyír.
Szóval remélem, ha türelmes és kitartó leszek, mindezek a csúfságok el fognak tűnni a bőrömről. Mást sajnos te sem tehetsz. Remélem, sikerrel jársz!
#7, azért rögtön ne várj csodát! :) Kell egy kis idő ehhez. Olyanokra is figyelj oda, hogy mivel mosod meg kened a bőröd. Illetve a kellő mennyiségű alvás is egy fontos tényező.
Vitaminokkal pedig rá lehet segíteni: D és E-vitamin (utóbbiból lehetőleg olyannal, amiben nem csak alfa-tokoferol van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!