Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -35kg után lehet még szép...

-35kg után lehet még szép feszes bőröm, ha tornázom?

Figyelt kérdés
Leginkább a hasamra gondolok meg a karomra! Elfogadok bármilyen tanácsot fogyókúrával kapcsolatban :)
2012. okt. 25. 22:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt,hogy 18 éves vagyok :)
2012. okt. 25. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:

18 évesen én még nem félnék a helyedben, bár az is igaz, hogy nem kizárólag életkortól és a kilók számától függ a bőr feszessége. Van ismerősöm, aki 25 évesen már a "lógó" melltől, plöttyedt fenéktől szenvedett, szegényt nagyon sajnáltam, és még nem is szült. Egyszerűen ilyen alkat.

A fogyókúrához nagyon sok sikert kívánok, lassan fogyj, sok tornával, egészséges étkezéssel, akkor lesz a legjobb elérhető eredmény. A gyors fogyás is ront, az egészségtelen étkezés is ront, a mozgáshiány is ront a helyzeten, szóval csak okosan!

2012. okt. 25. 23:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy ha fogyózom,akkor gyorsan megy :/ lehet,hogy csak az elején,vagy több súlyfeleslegből könnyebb leadni..ezért is félek a bőr lógásától :/ 97,5kg vagyok most!

Lenne még egy kérdésem: a mellem nagy(95D) és eléggé lógnak,lógni fog ha lefogyom,vagy szépen formásodik az is?

2012. okt. 25. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Az eleje biztosan gyorsan fog menni, főleg, ha 35 kilótól szeretnél megszabadulni. Ez nem kifejezetten baj. A melleddel nem tudom, hogy mit fogsz tudni kezdeni, valószínűleg nem lesz már sosem feszes és kemény, de egyet se búsulj, nem az a legfontosabb! ;-) Majd látni fogod a fogyókúra közben, hogy mennyit szabad fogynod anélkül, hogy a hátrányodra válna, vagy rosszul éreznéd magad a bőrödben. Meglehet, hogy érdemes pár kilóval a versenysúly előtt megállnod, így elkerülheted, hogy "kifogyj" a bőrödből.

Még egyszer sok sikert!

2012. okt. 25. 23:35
 5/11 A kérdező kommentje:

hát remélem kellemesen fogok csalódni a bőrömben :)

köszönöm szépen :)

2012. okt. 25. 23:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is remélem, és nincs mit. :-)
2012. okt. 26. 00:16
 7/11 ●●●● ***** válasza:
Intenzív súlyzós edzés sokat segít, és ha az alsó mellizmokra dolgozol, az picit megemelheti majd a melleidet. Lapulni sajnos fognak, de meg fogja érni lefogyni.:)
2012. okt. 26. 00:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha lassan fogysz, akkor nem lesz gond. Ezt a súlymennyiséget egy év alatt lehet szépen lefogyni teljes életmódváltással, hogy ne jöjjön vissza a fele 1 hónap után.

Eleinte gyorsan fog menni, hiszen ez elég nagy súlyfelesleg. Annak, akin max 10 kiló van, annak nehezebb. Ezért azt mondom, a heti 1,5 kiló fogyás ideális lesz számodra. De ahhoz, hogy tényleg feszes maradjon a bőr, amennyire csak tud, nem szabad a diétát túlzásba vinni és a kardio mellé erősítő edzést is kell használni 70-30% arányban. Később ezt lehet emelni 50-50-re. Aztán mikor már csak kb 10 kiló lesz rajtad, elég lesz erősítő edzést végezni egy kis futással mondjuk.

Kardio lehet Norbi Duci tréning, Kickbox, futás (bár azt csak később ajánlanám), Insanity (szintén később, mert brutális), taposógép, séta.

Erősítőnek ajánlom R.Réka Napi 20 perces blokkjait, súlyzós edzést, felülés, konditerem.

Remélem, menni fog, sok sikert!

2012. okt. 26. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a mellfeszítéshez nagyon jó a Napi 20 perc első blokkja. Nekem lefogytak a melleim 8 kg-s fogyás után teljesen, de ezzel az edzéssel elértem, hogy legalább kicsi, de feszes legyen. Tényleg csak ajánlani tudom.
2012. okt. 26. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,aranyosak vagytok :)
2012. okt. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!